Steam Düşük indirme hızı

Eğer 45mb/sden bahsediyorsanız bu günümüz şartlarında iyi bir değer ki bu değeri olabilmek için 450 Mbps internet gerek konuyu biraz daha açabilir misiniz?
ilk indirme yaptığım zaman 600 civarı alıyordum şimdi alamıyorum mesela ilk indirme dediğim de yaklaşık olarak 4-5 ay önceydi

knk ne indiriyorsun oyun olarak söylersen yardımcı olabilirim
genel olarak sordum

Steam dosyaları küçük paketler olarak yollamayı bırakırsa hızımız yükselecek yüce gelecekte. Diğer istemcilerde aynı durumu yaşamazsınız çünkü tamamen Steam'in saçmalığı bu durum. Ben de 1Gbps hıza sahibim ve bunu bütün servislerde alabiliyorum ama sadece Steam hariç. Saçma paket yapısından dolayı SSD de olsa kilitleyip atıyor sistemi ve beklemeye sokuyor yüklemeyi. Disklerin en hassas noktasını kullanıyorlar resmen.

speedtest.net e girip hız testi yaptığınızda kaç çıkıyor.

Başlıkta yazdığım bilgiyi oradan yaptığım sonuçları yazdım.

Steam dosyaları küçük paketler olarak yollamayı bırakırsa hızımız yükselecek yüce gelecekte. Diğer istemcilerde aynı durumu yaşamazsınız çünkü tamamen Steam'in saçmalığı bu durum. Ben de 1Gbps hıza sahibim ve bunu bütün servislerde alabiliyorum ama sadece Steam hariç. Sçma paket yapısından dolayı SSD de olsa kilitleyip atıyor sistemi ve beklemeye sokuyor yüklemeyi. :)

Yalnız sadece Steam değil Google'dan da bir şey indirirken aynı muhabbet.

Son düzenleyen: Moderatör:
@alpercetiner Yine aynı dert olabilir. İndirdiğiniz dosyayı size karşıdaki sunucu hangi paket sistemiyle yolluyor o önemli. Google'dan bir şey indirmek diye bir şey yok, Google bir arama motorudur sadece. Somut bir indirme değeri paylaşın. Örnek olarak Epic indirmelerini ben başarılı buluyorum mesela. Oradan bir test paylaşabilirsiniz.

@alpercetiner Yine aynı dert olabilir. İndirdiğiniz dosyayı size karşıdaki sunucu hangi paket sistemiyle yolluyor o önemli. Google'dan bir şey indirmek diye bir şey yok, Google bir arama motorudur sadece. Somut bir indirme değeri paylaşın. Örnek olarak Epic indirmelerini ben başarılı buluyorum mesela. Oradan bir test paylaşabilirsiniz.
deniyorum hemen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı