Düşük İnternet Hızı Sorunu

Just

Kilopat
Daha fazla  
Benim TT'den 16 Mbps sınırsız internet tarifem var bunun 6-7 Mbps download olarak alıyorum ve memnun dğilim biz 4 kat olarak kullanıyoruz ve CS: GO gibi oyunlar oynuyorum. Bi merak ettim acaba hangi saha dolabına bağlıyız diye baktığımda sokak çevresinde saha dolabı göremedim. 3 sokak ötedeki evler altyapı sorgulamasında 65-76 arası hız alıyor oradaki altyapıyı kendi evime getirtebilir miyim. Buyrun harita resimler (kahverengi bizim, sarı VDSL alan sokak. )

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün gidip bakdığımıda saha dolabı gördüm sanırım vdsl yi buradan alıyorlar aradaki mesafe google haritalarda 290m gözüküyor. Benim önceden binamda ankastre kutusu vardı ama bağlantı yoktu karşı binanın kutusundan kablo çektiler şuan internet var ama internet altyapısını sorguladığımda gözükmüyor bunu nasıl çözerim. Benim kendi kutum üzerinde de yazı yazmıyor hangi dolaba bağlı olduğumu karşı evin ankastresine bakarak mı öğreneceğim (daha doğrusu hangi saha dolabına bağlı olduğumu nasıl öğreneceğim) . Saha dolabi değişikliği yaparlar mı? yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap veren yok mu?
Cevap veren yokmu

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    140,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısaı.PNG
    Ekran Alıntısaı.PNG
    423,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı