evet uzun süredir otomatik olarak kullanıyorDiscord için GoodByDPI açık mı arka planda?
bi dönemler benimde işlemcim %100 e çıkıyodu sonra bi anda düzeldiBu sorun Windows 10 kullanırken bende de oluyordu 11'e geçtim düzeldi. İşlemci kullanımı %100'e çıkıyordu.
Son 2–3 gündür arkadaşlarla Steam üzerinden oyun indirirken bir durum fark ettik. Genelde GoodbyeDPI’nin otomatik (servis olarak çalışan) sürümünü kullananlarda sorun yaşanıyor. Servisi kaldırınca indirme hızlarında gözle görülür bir artış oluyor. Bu yüzden, servisi tamamen kaldırmanı sadece gerektiğinde tek seferlik kullanılan CMD üzerinden çalıştırmanı öneririm. İndirme yaparken genel olarak açık olmaması hızları olumlu etkiliyor.evet uzun süredir otomatik olarak kullanıyor
10 dakikaya deneyip haber edeceğim teşekkürler. ancak daha bugün internet operatörümü değiştirdim diğerinde böyle bir sıkıntı hiç yaşamamıştım en fazla 3 aşşa 5 yukarı gidiyordu.Son 2–3 gündür arkadaşlarla Steam üzerinden oyun indirirken bir durum fark ettik. Genelde GoodbyeDPI’nin otomatik (servis olarak çalışan) sürümünü kullananlarda sorun yaşanıyor. Servisi kaldırınca indirme hızlarında gözle görülür bir artış oluyor. Bu yüzden, servisi tamamen kaldırmanı sadece gerektiğinde tek seferlik kullanılan CMD üzerinden çalıştırmanı öneririm. İndirme yaparken genel olarak açık olmaması hızları olumlu etkiliyor.
10 dakikaya deneyip haber edeceğim teşekkürler. Ancak daha bugün internet operatörümü değiştirdim diğerinde böyle bir sıkıntı hiç yaşamamıştım en fazla 3 aşa 5 yukarı gidiyordu.
valla en son goodbyedpi i ben 1 yada 2 yıl önce kurmuştum dosyayıda bulamıyorum o yüzden kaldıramıyorum :/Evet zaten internet sağlayıcısana göre de değişiyor bu DPI olayı sen bir dene bakalım düzelme olacak mı.
LİNKvalla en son goodbyedpi i ben 1 yada 2 yıl önce kurmuştum dosyayıda bulamıyorum o yüzden kaldıramıyorum :/
GoodbyeDPI hizmetini bilgisayarınızdan kaldırmak için çıkarttığınız dosyalar içerisindeki service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız gerekmektedir.
yeni bir goodbyedpi sürüm indirip silmeyte calıstım ancak halen çalışıyor bilmediğim bir şekilde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.