Düşük işlemci ile oyun performansı

Yorumunuz için teşekkür ederim, bu parçalarla kasayı satabilir miyim inanın bilmiyorum, gigabyte ga-870-a-ud3 anakart, ne oldugu belirsiz 4 tane tarih öncesinden 2gb lik ramler ve phenom ii x4 955 işlemcim var. Bilgisayarım öyle bir durumdaki monitörde karıncalanmalar, oyun esnasında ani kapanmalar, mavi ekranlar falan alıyorum. Güç bela düşük ayarlarda dota ve cs go oynamaya çalışıyorum :D

En kötü yaşadığınız şehirdeki bilgisayarcılar alır. Tabi düşük verirler ama elinizden çıkmış olur ve az da olsa elinize kart için bütçe geçmiş olur. Temiz bir format atın letgoya koyun deneyin bence. Siz bilirsiniz tabi ama işlemciniz vs. gayet iyi yani almışken tam olsun keyfini çıkarın diye diyorum. Ben benzer bir sistemi R3 3100 ve 1050Ti kullanıyorum şuan için memnunum yani üst düzey oyunlar dışında çoğu oyunu rahatça oynuyorum CS GO da oynuyorum. Tabi şuan alınmaz 0 olarak eskimiş bir kart ama idare ediyor beni rahatça.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı