Sebzeler ve bir kaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz.Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim?
Sebzeler ve birkaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz.
Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil.
Anladım hocam teşekkürler.Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.
Ben ton balıklı salataya marul, limon ve mısır koyuyorum. Damak zevkine kalmış bir şey.Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin.
Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim.Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.
Domatesin meyve olduğunu duyduğumdan bende böyle eklemeyi istedim, doğrudur hocam.Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.