Düşük kopyalama hızı problemi

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Sizce durum normal mi? Çok yavaş iniyor, niye böyle? HDD ve SSD birlikte kullanıyorum, HDD warning uyarıları var. Çok yavaş kopyalama yapıyor bilgisayar.
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Son düzenleme:
Muhtemelen kopyalamayı HDD ve SSD arasında yapıyorsunuz. HDD'nin çok sağlıklı olmadığından bahsetmişsiniz. 2. görselde hız olmadığı için grafik hiçbir şey ifade etmiyor. HDD olduğu için anlık sıfırlanmalar olabilir. İlki için ise normal. Rastgele yazma yapmıyorsunuz sonuçta.

Çıkaracağım. Aygıt yöneticisi ile kaldır dedim. Bu arada programla hız değerlerine baktım yazma hızı düşük çıktı.
Eki Görüntüle 450675
Samsung EVO için normal bir durum mu bilemem. Sistem bostayken test ettiyseniz normaldir. Bir test daha yapın bir daha bakın sonuca.

Samsung EVO için normal bir durum mu bilemem. Sistem bostayken test ettiyseniz normaldir. Bir test daha yapın bir daha bakın sonuca.
Boştayken derken normal kullanıyorum. Berki HDD yüzünden hızı düşmüş olabilir. AHCI Mode disable olmuştu HDD yüzünden, HDD kapatınca baktığımda enabled oldu. Bir daha test edeyim berki yeniden başlatmak gerekiyordur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı