Düşük sermayeyle tabii ki çok seçenek yok ancak yine de yapılabilecek bir iş var mıdır? Şirket gibi düşünmeyin. Düşük sermayeyle çok büyük bir yere gelmenin imkansıza yakın olduğunu biliyorum zaten. 3-5 kuruş kazanmak hedefim.
Yaşadığım şehirde 2. El ürün satmak sıkıntılı sadece site üzerinden alıp tekrar site üzerinden satabilirim. Ama dediğiniz mantıklı hocam. Talebi yüksek olan ürünlerde işe yarıyor.
Düşük sermayeyle tabii ki çok seçenek yok ancak yine de yapılabilecek bir iş var mıdır? Şirket gibi düşünmeyin. Düşük sermayeyle çok büyük bir yere gelmenin imkansıza yakın olduğunu biliyorum zaten. 3-5 kuruş kazanmak hedefim.
Bu sene dershane okuma ihtimalim var. O zamana kadar da fırın fabrikamızda çalışacağım zaten. Ancak şu an maalesef hiç bir şekilde sermaye büyütecek durumda değilim. Bir anlık hevesle de dropshipping vb. Bir şey de yapmak istemiyorum açıkçası.
Yapacağın en iyi yatırım kendine yatırım olur. Ben senin yerinde olsam Udemy gibi yerlerden kurs alır programlama veya farklı bir iş öğrenirdim sonra da freelance olarak iş kovalardım. Daha kapsamlı Online eğitimli kurslar da olabilir tabii.
Bu sene dershane okuma ihtimalim var. O zamana kadar da fırın fabrikamızda çalışacağım zaten. Ancak şu an maalesef hiçbir şekilde sermaye büyütecek durumda değilim. Bir anlık hevesle de dropshipping vb. Bir şey de yapmak istemiyorum açıkçası.
Dropshipping dedikleri sisteme para lazım biz dropshippinge başlayacak kişilerden başlangıç olarak minimum 200bin TL para istiyoruz onlarda sipariş geldikçe bizden sipariş geçip gönderiyor. 10bin TL gibi bir parayla borsa kripto tarzı işler daha makul duruyor fakat parayı komple kaybetme riskinde var
Yapacağın en iyi yatırım kendine yatırım olur. Ben senin yerinde olsam Udemy gibi yerlerden kurs alır programlama veya farklı bir iş öğrenirdim sonra da freelance olarak iş kovalardım. Daha kapsamlı Online eğitimli kurslar da olabilir tabii.