Düşük sermayeyle nasıl bir iş yapılabilir?

Makaleler
1
Düşük sermayeyle tabii ki çok seçenek yok ancak yine de yapılabilecek bir iş var mıdır? Şirket gibi düşünmeyin. Düşük sermayeyle çok büyük bir yere gelmenin imkansıza yakın olduğunu biliyorum zaten. 3-5 kuruş kazanmak hedefim.

Yapacağın en iyi yatırım kendine yatırım olur. Ben senin yerinde olsam Udemy gibi yerlerden kurs alır programlama veya farklı bir iş öğrenirdim sonra da freelance olarak iş kovalardım. Daha kapsamlı Online eğitimli kurslar da olabilir tabii.

Bu sene dershane okuma ihtimalim var. O zamana kadar da fırın fabrikamızda çalışacağım zaten. Ancak şu an maalesef hiçbir şekilde sermaye büyütecek durumda değilim. Bir anlık hevesle de dropshipping vb. Bir şey de yapmak istemiyorum açıkçası.

Dropshipping dedikleri sisteme para lazım biz dropshippinge başlayacak kişilerden başlangıç olarak minimum 200bin TL para istiyoruz onlarda sipariş geldikçe bizden sipariş geçip gönderiyor. 10bin TL gibi bir parayla borsa kripto tarzı işler daha makul duruyor fakat parayı komple kaybetme riskinde var

Yapacağın en iyi yatırım kendine yatırım olur. Ben senin yerinde olsam Udemy gibi yerlerden kurs alır programlama veya farklı bir iş öğrenirdim sonra da freelance olarak iş kovalardım. Daha kapsamlı Online eğitimli kurslar da olabilir tabii.
Sağolun bu değerli tavsiyeniz için hocam. Açıkçası ön yargılarım da olsa dediğiniz gibi eğitim almayı düşünebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı