Düşük sistem gereksinimli video montaj yazılımı

Eray ama Eray

Decapat
Bilgisayarımın donanımsal özellikleri çok fazla düşük olduğu için profesyonel montaj programlarını kaldırmıyor. Şu anda Filmora X kullanıyorum ama bana yeterli gelmiyor, hem çok kapsamlı (profesyonel) hem de düşük sistem isteyen montaj programları önerebilir misiniz?

Sistemim:
  • 4 GB RAM.
  • 1.3 GHz bir işlemci.
  • İşlemcinin içine gömülü, bilgisayarın kendi RAM'ini kullanan Intel bir ekran kartı.
  • Windows 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın donanımsal özellikleri çok fazla düşük olduğu için profesyonel montaj programlarını kaldırmıyor. Şu anda Filmora X kullanıyorum ama bana yeterli gelmiyor, hem çok kapsamlı (profesyonel) hem de düşük sistem isteyen montaj programları önerebilir misiniz?

Sistemim:
  • 4 GB RAM.
  • 1.3 GHz bir işlemci.
  • İşlemcinin içine gömülü, bilgisayarın kendi RAM'ini kullanan Intel bir ekran kartı.
  • Windows 7
Kdenlive kullanabilirsin.

Sistemim:
  • 4 GB RAM.
  • 1.3 GHz bir işlemci.
  • Windows 7
Filmora&Movavi

Bence Filmora.

Filmora ve Movavi'yi kullandım Movavi işimi az çok gördü ama videoları dışa aktardığımda videolar yeşil oluyordu bildiğiniz sadece yeşil bir ekran gözüküyordu araştırdım ekran kartım yeterli değilmiş. Filmora'yı da şu an kullanıyorum ama yeterli gelmiyor dediğim gibi.
O sistem özelliklerinde daha iyisi yok,yeterli gelmiyorsa Rehberlerime bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı