Düşük sistem için Linux Mint nasıldır?

Sanırım biraz sinirlenmişsin öncelikle sakin ol senin o güzel fanboyluk yaptığın Linux sistemini sevende çok ama bu kadar zoruna gidiyorsa bence sorun sendedir lütfen şunu anlayin Linux hiçbir zaman bir Windows olmicaktir olamaz da çünkü kullanan insanlar neyi kullandığını biliyor sizin gibi popüler kültür köleliği yapmıyor.
Sanırım biraz acı bir yerine basmışım kalk bi su iç sakinleşirsin senin o çok sevdiğin windows 7'nin desteği biteli yıllar oldu belkide çok sevdiğin exploreri kullanıyorsundur lütfen şunu anla linux her gün yeni kullanıcı kazanıyor istersen git biraz araştır belki grafik okuyabilirsin çünkü bilgisayar kullanan insanlar aklını kullanabiliyor senin gibi desteği sona ermiş is savunuculuğu yapmıyor.

Son düzenleme:
Ben iş bilgisayarımda Windows, oyun masaüstümde Linux kullanıyorum ve aşırı memnunum.
Windows uygulamalarını Wine'la çalıştırıyoruz. Linux bizleri Microsoft ve Apple'ın zorla direttiklerinden ve kısıtlamalarından kurtarıyor. Ayrıca Linux'ü savunmak popüler kültür köleliği değil ve Windows kullananlar Windows'u iyi olduğu için değil, çok bilindiği ve satın aldıkları bilgisayarlarda varsayılan işletim sistemi olduğu için kullanıyor.

Hocam öncelikle adam bir oyun oynasa çoğu oyunu oynayamacak ya da bir program yuklemek için bile gidip betikden kod falan yazmak gerekiyor bence saçmalık.

10 yıl önce belki evet ancak şu anda Linux distrolarının uygulama mağazaları Microsoft Store'dan kat kat iyi çalışıyor.

Hocam Linux'a bulaşmayın derim rezalet bir şey bir de geri dönüşü de sıkıntı bence Windows 7'ya da Windows 10 LTSC 2019 kurun.

Windows 10'u anlarım da gerçekten güvenlik güncellemesi bile almayan Windows 7'yi mi öneriyorsunuz?

Sanırım biraz sinirlenmişsin öncelikle sakin ol senin o güzel fanboyluk yaptığın Linux sistemini sevende çok ama bu kadar zoruna gidiyorsa bence sorun sendedir lütfen şunu anlayin Linux hiçbir zaman bir Windows olmicaktir olamaz da çünkü kullanan insanlar neyi kullandığını biliyor sizin gibi popüler kültür köleliği yapmıyor.

Ayrıca bu dil gerçekten berbat ötesi. Mahalle ağzı kullanmıyoruz burada. Saygılar.

Son düzenleme:
Linux'a popüler kültür köleliği diyeni de ilk defa duydum. Kullanmayı beceremedin diye diğer insanlara neden "berbat, rezalet" tarzı ifadelerle tanıtıyorsun anlamakta güçlük çekiyorum.

Ayrıca bu dil gerçekten berbat ötesi. Mahalle ağzı kullanmıyoruz burada. Saygılar.

Maalesef başka bir dil biliyor gibi durmuyor. Yapılabilecek en iyi şey bunların olduğu konularda hatalı bilgiye yer verdirmemek.

Linux'a popüler kültür köleliği diyeni de ilk defa duydum. Kullanmayı beceremedin diye diğer insanlara neden "berbat, rezalet" tarzı ifadelerle tanıtıyorsun anlamakta güçlük çekiyorum.

Popüler kültür dediği dünyada %4.5 Türkiye'de ise %7.9'luk bir kesim sanırım. sadece masaüstü cihazları

Son düzenleme:
Maalesef başka bir dil biliyor gibi duruyor. Yapılabilecek en iyi şey bunların olduğu konularda hatalı bilgiye yer verdirmemek.

Popüler kültür dediği dünyada %4.5 Türkiye'de ise %7.9'luk bir kesim sanırım. sadece masaüstü cihazları
Sanırım parasını Windows'tan kazanıyor. Başka türlü ben Bill Gates'in bile bu kadar savunacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı