Düşük sistem için oyun önerileri

Hocam Assassin's Creed serilerinin ilk oyunlarını öneririm, eğer 4 GB bir bellek daha alabilirseniz Rogue, Black Flag ve 3'ü de önerebilirim. Onun dışında;

GTA Vice City, San Andreas, 3
Bully
BombSquad PC (aşırı garibinize gidebilecek bir oyun)
Half-Life 1-2
Heat Signature
Metal Gear Rising: Revengeance
Garry's Mod
Slime Rancher
Worldbox
Need for Speed Most Wanted (2005'i Oynayabilirsiniz, 2012 için 8 GB RAM öneririm.)
Goat Simulator
Five Nights at Freddy's Serisi
Fallout 3 (4'ü de oynayabilirsiniz ama onun için yine 8 GB RAM öneririm.)
Call of Duty Black Ops 1
Castle Crashers

Gibi... Ne tür oyun istediğinize bağlı hocam, ona göre yine sayarım birkaç tane.
Hocam her oyun türüne ilgim var ama illa birşey belli etmem gerekirse, aksiyon veya macera oyunlarına diğer oyun türlerine göre daha fazla ilgim var
X-men Origins Wolverine.
Remember me
Prototype 1 ve 2
Hitman absolution
Sleeping dogs
Max Payne 3
Deadpool
Dead island
Darksiders 1 ve 2
Sniper ghost Warrior ilk oyunu.
Age of History 2, GTA Vice City, Roblox'da belirli oyunlar, Age of Empires gibi oyunlar iyidir

Öneriler için teşekkürler, araştırıp birkaçtanesini indireceğim

Hocam SR konusunda haklısınız ama Metal Gear Rising aşırı iyi optimize edilmiş bir oyun, grafikleri tamamen kısarsa oynanabilecek bir değer elde edeceğinden eminim.

MGR olabilir galiba tam bir şey söyleyemem @OxyGenForYou aksiyon oyunu istiyor isen Metal Gear Rising oynayabilirsin kesin bir şey söyleyemiyorum sonuçta görsel efekt temelli bir oyun justAn hocamın dediği gibi optimize edilmiş nadir oyunlardan özellikle kendi dönemine göre gayet iyi yinede siz iyice bir düşünün oyun 50 TL verdiğiniz paraya kasmaz ise gerçekten sonuna kadar değecek bir oyun fakat kasma ihtimali yinede var çünkü işlemciniz 2.40 Ghz biraz daha güçlüsü ile değiştirebilirseniz mesela intel pentium dual core 2.90 yada 2.80 gibi eski işlemciler ucuz olacaktır sorunsuz oynatır

MGR olabilir galiba tam bir şey söyleyemem @OxyGenForYou aksiyon oyunu istiyor isen Metal Gear Rising oynayabilirsin kesin bir şey söyleyemiyorum sonuçta görsel efekt temelli bir oyun justAn hocamın dediği gibi optimize edilmiş nadir oyunlardan özellikle kendi dönemine göre gayet iyi yinede siz iyice bir düşünün oyun 50 TL verdiğiniz paraya kasmaz ise gerçekten sonuna kadar değecek bir oyun fakat kasma ihtimali yinede var çünkü işlemciniz 2.40 Ghz biraz daha güçlüsü ile değiştirebilirseniz mesela intel pentium dual core 2.90 yada 2.80 gibi eski işlemciler ucuz olacaktır sorunsuz oynatır
şuanda senin gibi kendimde windows 7 işletim sistemi kullanıyorum bu sistemini biraz daha rahat tutacaktır sakın win 10 geçme direk açamazsın bilgisiyarını

rica etsem çözüm olarak etiketlermisiniz mesajımı rapor kısmından puan kazanmamda yardımcı olmuş olursunuz

Neversong
Wanted Weapons of Fate
Kingdoms Of Amalur Reckoning
The Darkness 2
Democracy 3
Velvet Assassin
Reservoir Dogs
Cry of Fear
Legendary
James Bond 007 Quantum of Solace
Watchmen The End is Nigh
Real Life Sunbay City