Düşük sistem için oyun önerileri

Steam sayfasından kaldırılmış sanırım crack bulabilirsen dene.

Cracklere pek sıcak bakmıyorum ama teşekkür ederim

Dishonored, Frostpunk, Stardew Valley, Dying Light, Telltale TWD, M&B Warband, yes your grace, AC 2, AC Brotherhood, Half-Life 2, firewatch ve Life is Strange aklıma gelenler bunlar.

Teşekkürler bunlarada bakacağım.

Eski NFS oyunlarını oynamadıysanız onları kesinlikle deneyin Underground 2, Most Wanted (2005) ve Carbon.

Hikayeli FPS seversen BioShock serisine bak derim. Half-Life 1 ve Half-Life 2 serisi (2, EP1, EP2).

Need for Speed™ Most Wanted

Nasıldır?

Cracklere pek sıcak bakmıyorum ama teşekkür ederim.

Teşekkürler bunlarada bakacağım.

Need for speed™ Most Wanted.

Nasıldır?

Videolarına baktımda güzel görünüyor.

Bahsettiğim Need for Speed oyunları artık satışta olmayan, abandonware kategorisinde oyunlar. Bir yerden satın alamazsınız zaten, farklı yöntemler ile edinebilirsiniz.

Bilgisayarım kötü oyun arıyorum. Steam Epic Games fark etmez oyun önerilerinizi bekliyorum. İndirimde olursa da tadından yenmez ama olmasa da olur sistem gereksinimlerim;

İşlemci: Ryzen 5 3500U.
Ekran kartı: AMD Radeon Vega 8
RAM: 8 GB.

Prototype deneyebilirsiniz hocam akıcı oyundur TR yaması da vardı en son.

Bilgisayarım kötü oyun arıyorum. Steam Epic Games fark etmez oyun önerilerinizi bekliyorum. İndirimde olursa da tadından yenmez ama olmasa da olur sistem gereksinimlerim;

Katana Zero, Undertale, celeste, moonlighter, the Wolf Among Us, Hades, Dead Cells, Call of Duty 2, risen,

Aynı laptop bende var genelde valorant oynuyorum. GTA V, Hitman Absolution.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı