Düşük sistem için Windows 10 sürümü önerisi

Bir 2017 sürümü performans sürümü olsa çok teşekkür edeceğim ama.



8.1 oyunlar fazla performans alamıyorum.
Özelleştirilmiş sürümlere karşı değilseniz Ghost Spectre'nin compact versiyonunu deneyebilirsiniz. Superlite fazla boş. Compact biraz daha son kullanıcıya uygun.
 
2 de bir güncelleniyor runtime broker diye bir şey çıkıyor o yüzden geçtim.

64 Bit kullanıyorum.

Runtime broker Windows'un mağazası ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ki, dediğim gibi birçok gereksiz sistem aygıtları bulunmakta, ta ki bu gereksiz olmasa bile birçok gereksiz yer kaplatacak bir sistem uygulamasıdır ve de Minecraft üzerindeki ayarlarınız tam olarak aynı mıydı bir bilgim yok texture pack vs oyun modu yardım etmiş olabilir. Ekleme: Runtime broker güvenlik uygulaması galiba baktığım kadarıyla oyunların sizi kameranızdan vs izleyip izlemediğini kontrol ediyormuş, ya da izni var mı diye bakıyormuş diye okudum.

Windows 10 LTSC deneyebilirsin. HDD kullanıyorsun, bu yüzden Windows 8.1 kullanman daha iyi olacaktır.

Sen Osmaniye'nin neresindesin? Bende osmaniyedeyim merak ettim.
 
Runtime broker Windows'un mağazası ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ki, dediğim gibi birçok gereksiz sistem aygıtları bulunmakta, ta ki bu gereksiz olmasa bile birçok gereksiz yer kaplatacak bir sistem uygulamasıdır ve de Minecraft üzerindeki ayarlarınız tam olarak aynı mıydı bir bilgim yok texture pack vs oyun modu yardım etmiş olabilir.

Aynıydı.

Özelleştirilmiş sürümlere karşı değilseniz ghost Spectre'nin compact versiyonunu deneyebilirsiniz. Superlite fazla boş.compact biraz daha son kullanıcıya uygun.

Özelleştirilmişleri daha çok severim.
Ama ne yazık ki onu da denedim.
Ama hiç hoşuma gitmiyor.
 
Aynıydı.

Özelleştirilmişleri daha çok severim.
Ama ne yazık ki onu da denedim.
Ama hiç hoşuma gitmiyor.

Geriye ne yazık ki sizin isteğiniz kalıyor, bizim tavsiyelerimiz ile bir sonuca varacaksınız gibi gözükmüyor, iyi günler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı