Çözüldü Düşük Sistem ile Windows 10'a geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Karadenizli2828

Kilopat
Arkadaşlar sistemim aşağıda belirttiğim gibi. Önceden Windows 10 kullanıyordum, daha fazla FPS alırım diye 7'ye geçtim. 4-5 FPS fark bile olmadı. Hangi işletim sistemini önerirsiniz?

İşlemci: i3 M350 2.27 GHz
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: Intel HD Graphics
Depolama: 320 GB HDD

Dostum GB ya da MB cinsinden söylersen daha iyi olur 3GB RAM varmış kafası karışmasın.
In Use kısmı 1638 MB denk geliyor (GB olarak vermiş, kendim MB cinsine çevirdim, arkadaşın totalde 3072 MB RAM'ı var)
@DeğişikKız, hayır sorun çıkarmadı ama tek bir sıkıntı oldu o ise Windows 10'un Fotoğraflar uygulaması da yoktu içerisinde, Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi'ni etkinleştirince o sıkıntı da ortadan kalktı.

In Use kısmı 1638 MB denk geliyor (GB olarak vermiş, kendim MB cinsine çevirdim, arkadaşın totalde 3072 MB RAM'ı var)
Şuan Windows 7 Lite diye indirdiğim sistemde Chrome'dan 5 sekme ve Steam açık ona rağmen 1,67 GB ram kullanıyor. Revision baya iyiymiş. 1909 sürümü mü kurmalıyım ne düşünüyorsunuz?

1580113131696.png

@Karadenizli2828
Pro sürümü.

Yükledim revisionu. Normalde windows update ile otomatik güncellenen ekran kartım windows update bilgisayarda olmadığı için yüklenmedi. Kendim yüklediğimde zaten en güncel sürüm yüklü diyor. @SaviorAngel™ Yardım edebilir misin sana ulaşabileceğim bir yer var mı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı