Düşük sistemli oyun önerisi

Evet bu konuda birçok soru sorulmuş ama popüler oyunların çoğunu oynadım daha bilinmeyen daha kaliteli oyunlar arıyorum.
Online veya offline fark etmez, hikayeli bile olur yeter ki güzel olsun 2D oyunlar sıkıcı geliyor. Ücretli veya ücretsiz olması da fark etmez.
Örneğin project realty bilinmeyen ama kaliteli bir oyun bu tarz vay be diyebileceğimiz oyunlar var mı? Hikayeli olması daha iyi olur vay be diyebileceğimiz türden olması daha iyi olur.

Sistem gereksinimleri;
Cihaz adı desktop-gfnc0bq
İşlemci Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10GHz 2.10 GHz.
Takılı RAM 4.00 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.

Hocam popüler düşük sistemli oyunlarn dışında pek bir seçenek kalmıyor arkadaşın dediği gibi GeForce NOW kullanmak mantıklı ama bağlantınız iyi olmalı ben denedim ama bağlantı kaynaklı hiç oynanmadı, eğer denemek istersenizde yeni başlayanlara 1 günlük ücretsiz oynayabiliyorsun.

Hocam popüler düşük sistemli oyunlarn dışında pek bir seçenek kalmıyor arkadaşın dediği gibi GeForce NOW kullanmak mantıklı ama bağlantınız iyi olmalı ben denedim ama bağlantı kaynaklı hiç oynanmadı, eğer denemek istersenizde yeni başlayanlara 1 günlük ücretsiz oynayabiliyorsun.
En mantıklısı böyle olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı