Düşündüğüm şeyi bir anda söylemek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
41:35

Bahsettiğin replik Börü adlı diziden. 4. bölüm, Ejder'deki sorgudan.

Eki Görüntüle 852654
Sen varya sen adamsın ya vallahi bak tamam tertemiz oldum yatsam 24 saat uyurum valla ki ben Börü'yü 6-7 kere bitirmişimdir ondan kaldı kesin aklımda...
Vallahi sorma kardeş ya Annem'i 4 ay önce kaybettik MS hastalığı vardı kesin bize de geçti genlerden unutuyorum sürekli ve bu tarz problemler sürekli geliyo başıma bir keresinde bir şarkıyı bulmak için tam 2 ay kendi kendimi yıprattım 6-7 kilo verdim uykusuzluktan yorgunluktan.

Başın sağ olsun kardeş.

Sıkıntınız kalmadı ise geçmiş olsun o zaman .

Dostum öncelikle başın sağ olsun, çok üzüldüm Demek ki tespitim bir noktada doğruymuş. Eğer kendini bunalmış, sıkılmış hissedersen kesinlikle ihmal etme ve bir uzmana başvur. Uykudaki psikolojik hastalıklar genelde travmatik olaylar sonucu ortaya çıkmaya başlar. Lütfen kendini hırpalama olur mu

Âllah razı olsun sağol dostlar sağolsun elimden gelen birşey değil iradem güçlüdür aslında 7-8 sene sigara içip tek seferde bıraktım mesela 620.ci günümdeyim 1 fırt bile içmedim ama bu tarz psikolojik sıkıntılara karşı gelemiyorum maalesef gecenin bir yarısı uyanıp bilgisayarı açıp araştırmaya üşenmem afedersin aşırı çişim gelsin kalkmaya üşenirim ucuna gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…