[Düzenlenmiş] Windows 10 Pro x64 21H2 Performance Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yapması kolay ancak bir de kullanıcıları klasör yolu yazma zahmetine koymak istemedim. Toolbax ile kullanıcıyı en az zahmetle işin içinden çıkarmaya çalışıyorum. Sistemleri yayınladıktan sonra farklı bir sürüm olarak dediğinizi harici olarak yayınlarım. İsteyenler onu indirir.

Şu an inen oyunlar. Elimdekilerle geniş bir test yapacağım.
Eki Görüntüle 1179538

Güzel şeyler çıkacak gibi gibi 😀.

Hocam ben tekrar bilgisayarı sıfırlayamam. Yeni düzenlenmiş ISO için söylüyorum, çıkarcağınız zaman Toolbox'un linkini atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi hocam harici olarak sunarım.
Hocam yeni yayınlayacağınız sürümde simgelerin gözükmeme sorununu düzeltmek için bir düzenleme olacak mı yoksa sadece toolbox ta bunla ilgili bir çözüm mü olacak? Aslında sorunun kesin çözümü için sorunu tespit edip iso da düzenleme yapılabilirse güzel olur diye düşünüyorum(tabi mümkünse). Bu sorunu tekrar yaşayınca bir sorayım dedim. Halen sorunum devam etmekte cache temizleme yapılınca düzeliyor sonra tekrar gidiyor. Tekrar elinize sağlık ama bu sorunun kesin çözümü yapılırsa benim için mükemmel bir iso dosyası olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

Pencere kenarlarını gri yapmışsınız çok güzel durmuş. Bunu normal Windows 10'da nasıl ayarlayabilirim? Görev çubuğundaki mavi renkten ayrı olarak.

Pencere kenarlarını gri yapmışsınız çok güzel durmuş. Bunu normal Windows 10'da nasıl ayarlayabilirim? Görev çubuğundaki mavi renkten ayrı olarak.
Masaüstü sağ tık > Kişiselleştir > Renkler bölümünden
Görseldeki gibi yaparsanız olur.
1633302737033.png

Hocam yeni yayınlayacağınız sürümde simgelerin gözükmeme sorununu düzeltmek için bir düzenleme olacak mı yoksa sadece toolbox ta bunla ilgili bir çözüm mü olacak? Aslında sorunun kesin çözümü için sorunu tespit edip iso da düzenleme yapılabilirse güzel olur diye düşünüyorum(tabi mümkünse). Bu sorunu tekrar yaşayınca bir sorayım dedim. Halen sorunum devam etmekte cache temizleme yapılınca düzeliyor sonra tekrar gidiyor. Tekrar elinize sağlık ama bu sorunun kesin çözümü yapılırsa benim için mükemmel bir iso dosyası olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.
Hocam sizin için son bir düzenleme dosyası hazırlayacağım. Bakalım umarım çözüm olur. Birazdan paylaşacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı