[Düzenlenmiş] Windows 10 Pro x64 21H2 Performance Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@PhoenixTech, @The Shorekeeper, @Spydea, @443820, @murathak198555, @Nurettin bey, @AJFA
Bypass işlemi için toolbox yaptım. RAM bölümü gereksiz onu çıkaracağım. Sormak istediğim altta gördüğünüz Windows logosuna basınca bu toolbox ekranıyla mı açılsın yoksa setup alanıyla mı açılsın?
Toolbox üzerinde işlem yaptıktan sonra 5 rakamıyla setup alanı açılıyor. Bu konuda fikrinizi almak istedim. Önce setup alanı açılsın, daha iyi olur derseniz toolbox alt menüye ekleyeceğim. İsteyen çalıştıracak.

Son düzenleme:
Direkt olarak ekrana çıkmaması daha güzel olur ama kullanıcının da dikkatini çekebilmeli. TPM 2.0 Bypass işlemi için x tuşa basın gibisinden, altta bir çubuk halinde veya simge halinde bulunabilir hocam.

Bir de toolbax'ı toolbox yaparsanız çok güzel olur @OgnitorenKs

Son düzenleme:
O zaman görselin alt bölümüne not ekleyip menüye eklemek lazım. Dikkat çekici bir simge bulmam lazım.

Bence RAM kısmı da kalsın. 2 GB RAM olan arkadaşlar illaki ben Windows 11 kuracağım derlerse işlerine yarar hem. Üstte de zaten Toolbox'un nasıl olması daha iyi oluru söylemişler. Nasıl olursa olsun yine kullanışlı.

El alışkanlığı az önce yine bax yazdığım bölümleri box olarak düzelttim. Niyedir bilmiyorum ama ellerim ısrarla bax yazıyor
"Bypass hepsi" bölümü tüm sorunları kökten çözüyor hocam.

İşlemci bypass etme dahil mi şu an?

Her şey bypass ediyor. Microsoft'un sunduğu çözümle yaptım. Hem engel koyup nasıl aşacağımızı göstermişler ve eklemişler "bu sayfadaki bilgilerin uygulanmasından biz sorumlu değiliz" diye

Kullanıcıyı uğraştırmak için iyice çabalıyorlar.

Kullanıcıyı uğraştırmak için iyice çabalıyorlar.
Microsoft böyle çözümler verdiğine göre bu TPM olayı güncel yazılımlar ve oyunlarda zorunlu hale gelebilir. Kullancıyı alıştırıp mahkum etmek istiyor. O donanım yenilecek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…