[Düzenlenmiş] Windows 10 Pro x64 21H2 Performance Edition

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam peki performans artışı gözle görülebilir mi?
Standart haliyle bile 21H1'den daha iyi bir sürüm. Düzenleme yapıldıktan sonra daha da iyileşiyor ve haliyle performans artıyor.

Bu sürümü ISO çıktığında 3-4 gün kullanmıştım, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Sadece Bluetooth bağlantısı yapamıyordum, onun çözümü de önceki sayfalarda bulunuyor.

Peki güvenlik sorunu var mı? ReviOS'ta malware mevcut fakat yıllar sonra ortaya çıktı.
@OgnitorenKs'den düzenleme kaydı talep edip inceleyebilirsiniz. Ben herhangi bir şeye rastlamadım. Konuda belirtilen değişikler var sadece.

Hocam gülebilirsiniz ama bunun gibi Windows 7 için de yapar mısınız?
Arkadaşlar, benim ekran kartımın sadece Vista ve XP sürücüsü var, 7 ve 8.1'de hata vermiyorken Windows 10'da grafik hataları oluyordu. Bunda olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorduğunuz soru gayet normal, gülecek bir şey yok. Kafanıza takılan herhangi bir noktayı sorabilirsiniz.
Windows 7 için hazırladığım bir güncel ISO kalıbı yok. Windows 8.1 için güncel ISO kalıpları var. Onu da NTLite ile nasıl düzenleneceğini makale hazırlayarak anlatacağım. Win8.1 2023 yılına kadar güncelleme alacak, sorun yaşamıyorsanız ve PC özellikleri çok düşükse Win8.1 kullanın son yaptığım düzenlemelerde 500 MB RAM kullanımı gösteriyordu.

Hocam öyleyse ben geçerim 7'den sizin ISO dosyanıza. Güncellemeler umurumda değil hocam. Ben oyun oynuyrum ve 3GB RAM Intel Core 2 Duo işlemciden eski oyunları oynayabiliyorum. OC la (OC denemez bence) 2.75GHz'a çıkarmıştım ancak BIOS'tan voltaj ayarı yoktu sadece frekans ayarı vardı)
Ama korktum 2.20GHz olan stabil ine geri döndüm

Hocam kurulumu yaptım az sonra oyun testi yapacağım, farkı belirticeğim.

Normalde bu simgeler gruplaşıyordu şimdi tek tek nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…