- Makaleler
- 16
Daha fazla  

1 - 21H2 nihai sürüm çıktıktan sonra eklemeyi düşünüyorum.2 sorum olacak.
1. Home için yapacak mısınız?
2. Bu sürüm güncelleme almayacak mı?
2 - Sürüm güncellemeye devam edeceğim. Pro'nun yanına Home sürümünü de dahil etmeyi planlıyorum. Linkleri güncellediğim zaman buradan yazacağım. Konuyu takip ederseniz haberdar olabilirsiniz.
Yeni sürümde Toolbax seçeneklerini arttıracağım. C++ 2005-2019 gibi yazılımları kurma işlemlerini Toolbax üzerinden yapabileceksiniz. Öncesinde setup dosyaları imajın içinde yer almaktaydı ve format sonrası otomatik kuruluyordu.
Konuya talep olduğu sürece farklı eklemeler ve güncellemeler devam edecek.
AJFA hocamın hazırladığı sistem market uygulamaları felanda kaldırıldığı için daha hafifti. Ancak aralarında çok da büyük bir fark olmayacağı fikrindeyim.@OgnitorenKs hocam elinize sağlık, gayet güzel olmuş. Bir sorum olacaktı, @AJFA hocamın mı yoksa sizin düzenlediğiniz bu ISO mu daha hafif? Cevaplarsanız sevinirim.
@AJFA hocam siz neden ISO yayınlamayı bıraktınız? Gayet iyi gidiyordunuz. Kafama takılmıştı. Cevaplamak isterseniz öğrenmek bugüne kısmetmişBenim düzenlediğim ISO'da hiçbir uygulama yoktu, hatta Microsoft Store bile yoktu. Haliyle biraz daha hafif denebilir fakat Microsoft Store'u kullananlar ve Xbox hesabıyla FH4 gibi oyunları oynayanlar için daha iyi bir ISO bu konudaki.
Hafiflik konusunda aman aman bir fark da olmayacaktır, kafanıza takılmasın.
Ayrıca, düzenlediğim ISO'yu artık yayınlanmıyorum.
 .
.

Son düzenleyen: Moderatör: