[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Hocam detaylı değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Toolbox ile ilgili geliştirme sürecini tamamlayıp yeni sürümleri sunacağım. Bu sefer tek konu içinde Windows 11 / 10 / 8.1 (Pro / Home / Home Single Language) olarak sunmayı planlıyorum. ISLC yazılımı yeni sürümlerde direkt olarak eklemeyeceğim. Toolbox üzerinden dileyen kullanabilecek.

Toolbox'ta görmek istediğiniz programlar var mı? Listeyi genişleteceğim. Bu konuda tavsiyelere açığım. LOL yanına Valorant'ta eklemeyi düşünüyorum.

Windows 11 bende bayağı sıkıntılıydı açıkçası geldiğinde sürüm direk geçeriz hocam. Toolbox'a da eklenebilecek şeyler için Valorant haricinde Mem Reduct var onu ekleyebilirsiniz zaten konu açıklamasın da yazıyor ama Toolbox'a eklenmesi daha iyi olur.

kısayol işaretini nasıl geri yükleyebilirim?

Hocam merhabalar, benim Lenovo N500 bir bilgisayarım var. Windows 10 uyumlu gösteriyor fakat sizin ve Microsoft'un yaptığı ISO'yla kurulum yapamıyorum. Şu hata geliyor: System güncellemeleri yüklerken boot kısmında sorun oluştu. Sonrada eski Windows 7'ye geri dönüyor. Çözemedim bir türlü. Yardımcı olusanız sevinirim.

Keşke yaptığınız düzenlemede geri yükleme noktası oluşturmayı kapatmasa idiniz .Kendi fikrim.

kısayol işaretini nasıl geri yükleyebilirim?
Kısayol düzelt.reg (icofix.reg) yada aşağıdaki yöntemi deneyerek.

[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]reg delete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Icons" /v "29" /f[/CODE]
Keşke yaptığınız düzenlemede geri yükleme noktası oluşturmayı kapatmasa idiniz .Kendi fikrim.
Hocam Toolbox içinde yeniden açılması için "54 - Kapatılan Servisler Bölümü > 16 - Sistem geri yüklemeyi aç" bölümünden yeniden aktifleştirebilirsiniz. Toolbox sürümünüz eski ise öncelikle güncelleyiniz. Toolbox katılımsız kurulum aracını indirmek için tıklayınız: Toolbox.Update.bat
Toolbox hakkındaki tüm detaylar;
OgnitorenKs Toolbox kullanımı
Hocam eski sistem dosyalarını tamamen sildiğinizden emin olun. USB ile mi format atıyorsunuz?
Mem Reduct yazılımı tümünden aklımdan çıkmış. Hatırlatmanız iyi oldu hocam. Ancak o program sessiz kurulum parametresi ile kurulmuyor. Script ile kurulum yaptırarak bu sorunu halledeceğim.

Son düzenleme:

Hocam ben boot bile yapamıyorum. Setupdan da olmuyor. Sources içindekı setupla bile denedm ancak kuramadım. Ne yapmalıyım?

Hocam USB mi görüyorum ancak windows logosu çıktıgında allta çıkan şey dönmüyor.
Bakalım hocam ISO ilgili bir hataysa birazdan öğreniriz. Dosyayı bende indirdim deneme yapacağım.
@MaviEkran126
Hocam imajı eski PC'de denedim herhangi bir sıkıntı yok boot ediyor. Bios ayarlarını default'a alıp dener misiniz? Secure boot var ise devre dışı bırakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…