[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Bakın kendimi acındırıyormuşum gibi gözükeceğim ama 5 yıldır ben bu bilgisayarı almayı bekledim. Zar zor şekilde aldık bu laptopu ve bana bu kadar sorun çıkarması beni deli ediyor. Eski bilgisayarım da 2010 model Casper Nirvana'ydı sürekli sorunlar çıkartırdı bir şeyi yaparken diğeri bozulurdu deli ederdi beni. Bunda da böyle sorunların olması beni deli ediyor. Hayatımda ilk defa bu kadar iyi bilgisayara en son 2005'te sahip olmuştum hiçbir sorunu yoktu şimdi böyle şeylerin olması benim o kadar moralimi bozuyor ki anlatamam. Çünkü ben biliyorum bunu alırken ne zorluklar çektiğimizi. Sorunları var bile diyemiyorum aileme çünkü utanıyorum o kadar para verdikten sonra bunu söylemeye.
Abra A5 V16.6 Kısa Bip Sesi Çıkarıyor
Bakın arkadaşlar sese.

Son düzenleme:
Hocam sesin neden kaynaklandığını pek anlamadım. Fan ve HDD değil gibi. Anakart bileşenlerinden gelmesi muhtemel görünüyor. Hoparlör yapmıyor değil mi?

Kulaklık kullanıyorum hocam zaten zannetmiyorum.
Hocam sorunu çözebilecek yer servis. Onlarda kabul etmiyorsa tüketici hakem heyetine başvurmayı deneyin. Cihazın kusurları var ise değişim, onarım, iade veya bir üst model alma hakkınız var. Sakın haksız bulunurum diye düsünmeyin. Teknik servis benim monitörümü kırdı. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Bilirkişi inceleme sonrası para iadesi aldım.
@214777

Hocam ben bu bilgisayarı 7600'e aldım şu anda aynı bilgisayar en az 11-12 bin liradır. O parayı bana iade etseler direkt başka marka alırım servise yollamayı düşünüyorum zaten. Gelişme olursa haber vereceğim.

Seçimlik hakkınız var hocam değişim isteyin. Mevcut ürün modeli sorunlu bir sürüm ise muadili ile değişimini isteyin. Maalesef ülkemizdeki fiyatlar çok oynak. Bu tarz durumlar için çok sıkıntılı. Umarım sorun çözülür. Para kolay kazanılmıyor. Ben yaşadığım olaylardan sonra Türk markalarına güvenemez oldum. Her şey satışa kadar.

Birşey sormak istiyorum, bu Toolbox'da ki League of Legends, Discord, Epic Games gibi şeyler bu uygulamaların setupları mı?

Bu kalite güncelleştirmesini yapamıyorum nasıl yol izlemeliyim? 2. kere kuruşum Windows'u ve bu güncellemeyi kuramıyorum. Windows Catalog'dan manuel kurmayı denedim yine de kuramadım.

Birşey sormak istiyorum, bu Toolbox'da ki League of Legends, Discord, Epic Games gibi şeyler bu uygulamaların setupları mı?
Oyunların setup dosyaları resmi sitelerinden indirilip masaüstüne atılır. Programlarda resmi sitelerinden indirilir ve kurulum işlemi gerçekleştirilir. Wise care 365 yazılımını yalnızca ücretsiz full olarak sunulan sürümünü google drive yükledim. Onun dışında her şey offical siteden indirilir ve kurulur.

Ben tam olarak toolboxtaki uygulamaların neye yaradığını anlamadım. Mesela discord, 2 yazıp entere basınca ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…