[Düzenlenmiş] Windows 10 (x64) 21H2 (Pro / Home / Home Single Language) performans sürümü v2

Bu kalite güncelleştirmesini yapamıyorum nasıl yol izlemeliyim? 2. kere kuruşum Windows'u ve bu güncellemeyi kuramıyorum. Windows Catalog'dan manuel kurmayı denedim yine de kuramadım.

Eki Görüntüle 1276583
Toolbox üzerinden "Sistem/Market onar" bölümünü çalıştırın hocam. Ayrıca update dosyasını Toolbox klasörü içerisinde "Edit\Update" bölümüne atın. Daha sonra Windows düzenleme bölümünden Dism Update [Online] bölümünü çalıştırın.
Ben tam olarak toolboxtaki uygulamaların neye yaradığını anlamadım. Mesela discord, 2 yazıp entere basınca ne olacak?
İndirip katılımsız olarak kuracak.
Bu kalite güncelleştirmesini yapamıyorum nasıl yol izlemeliyim? 2. kere kuruşum Windows'u ve bu güncellemeyi kuramıyorum. Windows Catalog'dan manuel kurmayı denedim yine de kuramadım.

Eki Görüntüle 1276583
Ayrıca aşağıdaki komutu uygulayınız.
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın."]sc config UsoSvc start= auto
net start UsoSvc[/CODE]
Toolbox versiyon 2.1 sürümü yayınlandı.
[CODE lang="bash" title="Versiyon 2.1 güncelleştirme notları"]-----------------
► Versiyon 2.1 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 21.01.2022

• "Kapatılan Servisleri Yönet" bölümünde değişiklikler yapıldı.
• Kod okunaklığını arttırmak için yorum satırları eklendi.
• Sistem geri yükleme bölümüne bazı bağlı servisler eklendi.
• Hyper-V hizmetini [Aç/Kapat] eklendi.
• Bu bölüm ile Home ve Home Single Language sistemlerde Hyper-V açmanız mümkün olacak.
• Xbox hizmeti [Aç/Kapat] eklendi.
• Bitlocker Sürücü şifreleme hizmeti [Aç/Kapat] eklendi.
• Karma Gerçeklik hizmeti (VR) [Aç/Kapat] eklendi.
• Windows Düzenleme > "Hyper-V ekle [Offline]" bölümü eklendi.
• Home ve Home Single Language sürümlerine Hyper-V ekleyebilirsiniz.
• Windows 10 Edit > "Taskbar Hava Durumu [Aç/Kapat]" eklendi.
• Windows 10 Edit > "Market [Yükle/Sil]" bölümünde düzenlemeler yapıldı.
• "Güncelleme sonrası temizlik" bölümünde yorum satırları arttırıldı. Bazı eklemeler yapıldı.
• Yeni simge dosyaları güncellendi. Windows 11 sürümü içindeki dosyalar alındı.[/CODE]

Son düzenleme:
Hocam ben kurdum sistemi fakat toolbox gelmedi. Kendim mi indireceğim? Bir de bu CMD'yi kapatırsak birşey olur mu?

Hocam ben kurdum sistemi fakat toolbox gelmedi. Kendim mi indireceğim? Bir de bu CMD'yi kapatırsak birşey olur mu?
CMD ekranı C++ / DirectX gibi yazılımları yükleyip. Toolbox setup dosyasını masaüstüne atar. Setup dosyasını kullanarak kurulum yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…