Düzenli çalışarak YKS'de ilk 5000'e girilebilir mi?

Evet bende mezuna kaldım. İnşallah hocam teşekkür ederim, çalışmaya başlarsam olacak inşallah

Evet bende mezuna kaldım. İnşallah hocam teşekkür ederim, çalışmaya başlarsam olacak inşallah
Hocam calisin lutfen mezunluk gorundugunden zor hele 2.mezun 3.mezun falan cok daha zor lutfen istediginiz yeri kazanin kendinizi kurtarin bu lanet sistemden.Bu arada hocam sayisal miydiniz?

Gelebilir tamamen sizin nasıl çalışacağınıza bağlı aksatmadan ilerlemeniz lazım hastalıklar vs hariç elbette.
Cevap verdiğiniz için tesekkurler hocam soyledikleriniz dikkate alacagim.

Hocam bende aynı şekilde 3. mezun olacak gene kazanamazsam. İnşallah kazanmışımdır.

Hocam calisin lutfen mezunluk gorundugunden zor hele 2.mezun 3.mezun falan cok daha zor lutfen istediginiz yeri kazanin kendinizi kurtarin bu lanet sistemden. Bu arada hocam sayisal miydiniz?

Evet sayısalım. Haftaya başlamayı düşünüyorum, 2-3 kaynağım eksik TYT'den. Onları da alıp kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum yavaştan. Hakkımızda hayırlısı, teşekkürler uyarı için

Hocam bende aynı şekilde 3. mezun olacak gene kazanamazsam. İnşallah kazanmışımdır.
Inşallah kazanmişsinizdir hocam.

Yolunuz acik olsunn hocam Allah yardimciniz olsun.

Olumlu olumsuz farketmeden zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler olur da bu sene istediğim sekilde sınavı kazanırsam buraya yazarım.Sınav sonucu bekleyenlerin sonuçları istediklerinden daha güzel gelsin.Tekrar benim gibi hazirlanacakların Allah yardimcisi olsun.Herkese başarılar.

Son düzenleme:

Eyvallah kardeşim, inşallah senin de sınavın istediğin gibi geçer.

Hocam kac geldi sonuc

Hocam kac geldi sonuc
@Kreof0 hocam nasil geldi sonuc

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…