Düzenli çalışarak YKS'de ilk 5000'e girilebilir mi?

Bildirim geldiği için gördüm size ufak bir şeyden bahsedeceğim. Kuzenime koçluk tarzında yardımcı oluyorum genelde 115-116 civarı yapıyordu 110.5 yapmış Türkçesinin ve Sosyal kısmının geçen yılın 3D TGlerine göre çok daha zor olduğunu düşünüyordu. Analizini yaptık Türkçede ve Sosyal kısmında gerçekten de geçen yılki 3Dlere göre bariz bir seviye artışı varken buna nazaran Feninde ve Matematiğinde de seviye düşüşü var. Bence bu seneki 3Dlere çok dikkat etmek gerekiyor çünkü o önceki senelerde olan ÖSYM'nin tam tersi hareket edip Fen ve Matematiğe gereksiz kasılıp Türkçe ve Sosyali daha rahat bırakmaları işinden vazgeçmişler gibi görünüyor. Ayarsız-dengesiz- sınav işinden biraz daha kurtulmalarıyla ben bu sınavı geçen seneki 3Dlere göre çok daha kaliteli buldum. Anlık düşüşler olabilir önemli olan ayağa kalkmak diyerek sizlere başarılar diliyorum.

Hocam ilginize çok teşekkür ederim, sizinle sohbet etmek gerçekten çok iyi.

Ben mezunum, ilk defa bu sene düzenli olarak denemelere girmeye başladım ve çalışmaya başladım. 2. ayım bu, ilk defa 3D Türkiye geneli denemesine girdim ve cidden kaliteliydi. Aksine bana da matematiği zor geldi, feni kolaydı (her ne kadar fende konu bilmesem de :D ) Türkçesi bence sınav ayarıydı, sosyali de zordu. Olması gerektiği gibiydi ama daha zor olmasını bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

Çok takılmıyorum zaten hocam düşüşlere inişlere, amacım bir an önce konuları ve sağlam kaynakları bitirip TYT'de branş denemesine geçip AYT çalışmak. Şimdiden AYT matematik çalışıyorum geçen seneden dersimi iyi aldım. Zorlandığım yerlerde size de danışmak isterim açıkçası, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Tavsiyeleriniz ve mesajınız için de ayrıyeten teşekkür ederim hayırlı geceler.

Hocam ilginize çok teşekkür ederim, sizinle sohbet etmek gerçekten çok iyi.

Ben mezunum, ilk defa bu sene düzenli olarak denemelere girmeye başladım ve çalışmaya başladım. 2. ayım bu, ilk defa 3D Türkiye geneli denemesine girdim ve cidden kaliteliydi. Aksine bana da matematiği zor geldi, feni kolaydı (her ne kadar fende konu bilmesem de :D ) Türkçesi bence sınav ayarıydı, sosyali de zordu. Olması gerektiği gibiydi ama daha zor olmasını bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

Çok takılmıyorum zaten hocam düşüşlere inişlere, amacım bir an önce konuları ve sağlam kaynakları bitirip TYT'de branş denemesine geçip AYT çalışmak. Şimdiden AYT matematik çalışıyorum geçen seneden dersimi iyi aldım. Zorlandığım yerlerde size de danışmak isterim açıkçası, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Tavsiyeleriniz ve mesajınız için de ayrıyeten teşekkür ederim hayırlı geceler.
Rica ederim. 3D TG lerin geçen seneki sürümlerine girmiş olsaydınız Türkçe ve Sosyaldeki hem zorluk hem kalite artışını bunun yanında Matematik ve Fendeki zorluk azalışıyla ters orantılı olarak kalite artışını da fark ederdiniz. 3D ye yönelik şu an yapabileceğim tek eleştiri Matematik ve Fenin zorlukları düzelmiş olsa da halen ÖSYM nin sormadığı kadar çok görsel soru soruyorlar. Her neyse bu sınavlar önemli buralarda 95 bandını geçmek özellikle ciddi bir başarıdır. Ben asıl geçen seneki sınavdaki TYT zorluğundan sonra bu seneki 345'i dört gözle bekliyorum.
İniş çıkışlara hatta direkt TYT ye takılmamak en iyisi fakat TYT nin bu aylara çok sarkmaması gerekirdi elinizden geleni yapıp aralığa sarkıtmadan AYT ye geçin Şubat öncesi bitmeyen AYT Fen size sınav düzlüğünde çok zorluk çıkartır. AYT Matematikte hepsini bitiremesenizde yine Şubat ayına kadar Limite kadar olan kısmı bitirmek sizin işinizi çok kolaylaştırır. Kolay gelsin tekrardan.

Rica ederim. 3D tglerin geçen seneki sürümlerine girmiş olsaydınız Türkçe ve sosyaldeki hem zorluk hem kalite artışını bunun yanında matematik ve fendeki zorluk azalışıyla ters orantılı olarak kalite artışını da fark ederdiniz. 3D'ye yönelik şu an yapabileceğim tek eleştiri matematik ve fenin zorlukları düzelmiş olsa da halen ÖSYM'nin sormadığı kadar çok görsel soru soruyorlar. Her neyse bu sınavlar önemli buralarda 95 bandını geçmek özellikle ciddi bir başarıdır. Ben asıl geçen seneki sınavdaki TYT zorluğundan sonra bu seneki 345'i dört gözle bekliyorum.
İniş çıkışlara hatta direkt TYT'ye takılmamak en iyisi fakat TYT'nin bu aylara çok sarkmaması gerekirdi elinizden geleni yapıp aralığa sarkıtmadan AYT'ye geçin şubat öncesi bitmeyen AYT fen size sınav düzlüğünde çok zorluk çıkartır. AYT matematikte hepsini bitiremesenizde yine şubat ayına kadar limite kadar olan kısmı bitirmek sizin işinizi çok kolaylaştırır. Kolay gelsin tekrardan.

Hocam benim limite kadar sadece eşitsizlik ve trigonometri kaldı. Kasım ara tatilinde 1 hafta okula gitmeyip Apotemi'nin fasikülünü bitirmeyi düşünüyorum 2-3 hafta gibi bir sürede. Sonrasında zaten baba konular geliyor. Ama daha aralık ortasını görmeden lti gibi konulara geçmek sorun yaratır mı?

Bildirim geldiği için gördüm size ufak bir şeyden bahsedeceğim. Kuzenime koçluk tarzında yardımcı oluyorum genelde 115-116 civarı yapıyordu 110.5 yapmış Türkçesinin ve Sosyal kısmının geçen yılın 3D TG lerine göre çok daha zor olduğunu düşünüyordu. Analizini yaptık Türkçede ve Sosyal kısmında gerçektende geçen yılki 3D lere göre bariz bir seviye artışı varken buna nazaran Feninde ve Matematiğinde de seviye düşüşü var. Bence bu seneki 3D lere çok dikkat etmek gerekiyor çünkü o önceki senelerde olan ÖSYM nin tam tersi hareket edip Fen ve Matematiğe gereksiz kasılıp Türkçe ve Sosyali daha rahat bırakmaları işinden vazgeçmişler gibi görünüyor. Ayarsız-dengesiz- sınav işinden biraz daha kurtulmalarıyla ben bu sınavı geçen seneki 3D lere göre çok daha kaliteli buldum. Anlık düşüşler olabilir önemli olan ayağa kalkmak diyerek sizlere başarılar diliyorum.
Sagolum hocam sizin uni isi ne oldu istediginiz yer geldi mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı