Düzenli çalışarak YKS'de ilk 5000'e girilebilir mi?

Rehavete kapilmamasi gerektigini cok iyi biliyorum hocam sinav AYT'den cikana kadar bitmiyor. Denemeler iyi de gelse kötü de gelse çalışmaya devam etmek lazim.

Hocam sözleriniz için teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim sözleriniz için. İnşallah istediginiz sıralamayi yaparsiniz. Sizde mi mezuna kaldiniz.

Evet bende mezuna kaldım. İnşallah hocam teşekkür ederim, çalışmaya başlarsam olacak inşallah 😁

Evet bende mezuna kaldım. İnşallah hocam teşekkür ederim, çalışmaya başlarsam olacak inşallah 😁
Hocam calisin lutfen mezunluk gorundugunden zor hele 2.mezun 3.mezun falan cok daha zor lutfen istediginiz yeri kazanin kendinizi kurtarin bu lanet sistemden.Bu arada hocam sayisal miydiniz?

Gelebilir tamamen sizin nasıl çalışacağınıza bağlı aksatmadan ilerlemeniz lazım hastalıklar vs hariç elbette.
Cevap verdiğiniz için tesekkurler hocam soyledikleriniz dikkate alacagim.

Hocam calisin lutfen mezunluk gorundugunden zor hele 2.mezun 3.mezun falan cok daha zor lutfen istediginiz yeri kazanin kendinizi kurtarin bu lanet sistemden.Bu arada hocam sayisal miydiniz?

Cevap verdiğiniz için tesekkurler hocam soyledikleriniz dikkate alacagim.
Hocam bende aynı şekilde 3. mezun olacak gene kazanamazsam. İnşallah kazanmışımdır.

Hocam calisin lutfen mezunluk gorundugunden zor hele 2.mezun 3.mezun falan cok daha zor lutfen istediginiz yeri kazanin kendinizi kurtarin bu lanet sistemden. Bu arada hocam sayisal miydiniz?

Evet sayısalım. Haftaya başlamayı düşünüyorum, 2-3 kaynağım eksik TYT'den. Onları da alıp kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum yavaştan. Hakkımızda hayırlısı, teşekkürler uyarı için :)

Hocam bende aynı şekilde 3. mezun olacak gene kazanamazsam. İnşallah kazanmışımdır.
Inşallah kazanmişsinizdir hocam.

Evet sayısalım. Haftaya başlamayı düşünüyorum, 2-3 kaynağım eksik TYT'den. Onları da alıp kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum yavaştan. Hakkımızda hayırlısı, teşekkürler uyarı için :)
Yolunuz acik olsunn hocam Allah yardimciniz olsun.

Olumlu olumsuz farketmeden zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler olur da bu sene istediğim sekilde sınavı kazanırsam buraya yazarım.Sınav sonucu bekleyenlerin sonuçları istediklerinden daha güzel gelsin.Tekrar benim gibi hazirlanacakların Allah yardimcisi olsun.Herkese başarılar.

Son düzenleme:
Olumlu olumsuz fark etmeden zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkürler olur da bu sene istediğim sekilde sınavı kazanırsam buraya yazarım. Sınav sonucu bekleyenlerin sonuçları istediklerinden daha güzel gelsin. Tekrar benim gibi hazirlanacakların Allah yardimcisi olsun. Herkese başarılar.

Eyvallah kardeşim, inşallah senin de sınavın istediğin gibi geçer.

Biliyorum dışardan demesi kolay hiç mezuna kalmadım o yüzden duygunuzu bilmiyorum ancak tahmin edebiliyorum. Öncelikle rahat olmanız lazım sınavı kazanacağınıza inansanız bile üzerinizde biraz yük olması normal. Kendinize odaklanın rahatlamanıza yetecek kadar birkaç günü/haftayı kendinize ayırın güzel bir planlama yapın ve sonrasında başlayın. Yaz dönemini iyi değerlendirmeniz lazım sizin gibi mezunlar olsa da sonuçta asıl rakipleriniz 12. sınıflar olacak. Dershanelerde şurda burda netlerinizin iyi olması ve üst sıralarda olmanız sizi her zaman kırbaçlayacak bir motivasyon kaynağı olacaktır. Ayrıca ayda en az 2-3 gün dışarıda ailenizle veya arkadaşlarınızla bir şeyler yapmanızı öneriyorum çünkü bana da önerilen buydu ve gerçekten işe yaradı. Netleriniz ciddili hırslı çalıştığınızda çok erken dönemde çok fazla da artabilir kendinizi kaptırmayın benim vardı bu profilde bir arkadaşım. 90 netle okula geldi msü de 106 yaptı ve işte o kadar sınav zordu evet ama bu kadar zor olmamasına rağmen sınavda 94 yapabildi. Bir yerden sonra kendinize güvenip çokta kendinizi bırakmamanız gerek.
Hocam kac geldi sonuc

Hocam kac geldi sonuc
@Kreof0 hocam nasil geldi sonuc

Son düzenleme:
Hocam kac geldi sonuc

@Kreof0 hocam nasil geldi sonuc
Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı