Düzgün sürücü kursu nasıl bulunur?

mcf

Hectopat
Daha fazla  
Evime çok da uzak olmayan yerlerde birden fazla sürücü kursu var. Sorular şunlar: Nelere dikkat edilmeli? Okulların eğitim dönemleri gibi sürücü kurslarının da eğitim verdikleri dönemler var mı, bu dönemlerin dışında kursa katılınırsa ne olur? Gidip hepsiyle ne isteyip karşılığında ne veriyorlar konuşayım mı?

Evime çok da uzak olmayan yerlerde birden fazla sürücü kursu var. Sorular şunlar: Nelere dikkat edilmeli? Okulların eğitim dönemleri gibi sürücü kurslarının da eğitim verdikleri dönemler var mı, bu dönemlerin dışında kursa katılınırsa ne olur? Gidip hepsiyle ne isteyip karşılığında ne veriyorlar konuşayım mı?
Google'dan insanların yorumlarına bakabilirsin.

Kullandıkları araçlara ve sınav güzergahına bakın. Sınav güzergahı kolaysa çok rahat geçersiniz. Şansıma çok rahat bir güzergah ve araç olarak Fiesta gelmişti. O zamandan beri Fiesta hastasıyım :D i20, Clio falan hikaye :p

3 yerle konuştum daha fazlasıyla da konuşabilirim ama üşeniyorum. Fiyatlar 13-15 arası. B-manuel için araştırıyorum. Araç olarak birinde c3 dendi, diğerinde clio dendi, diğerinde clio+punto(💀) dendi. Şu 3. yazdığım yeri niyeyse gözüm pek tutmadı.
Sınav güzergahlarını sormak hiç aklıma gelmedi.

3 yerle konuştum daha fazlasıyla da konuşabilirim ama üşeniyorum. Fiyatlar 13-15 arası. B-manuel için araştırıyorum. Araç olarak birinde c3 dendi, diğerinde clio dendi, diğerinde clio+punto(💀) dendi. Şu 3. yazdığım yeri niyeyse gözüm pek tutmadı.
Sınav güzergahlarını sormak hiç aklıma gelmedi.
İkincisi en mantıklısı gibi duruyor çoğunda yokuş kalkışta var yeni sürücüyseniz çok yardımı olur sınavda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı