Site tasarımı için bir eğitim seti yeter mi?

• Konuyu başlatan Yomra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 105
1761680891743.png

JavaScript konusunda zirve DOM + Local Storage konusudur. Normal konusma hizinda 5 saatlik bir JS egitimi zaten gerekli tum frontend JS bilgisini ihtiva eder zirve noktasi icin. Bence gayet yeterli.

Yazilim konusunda bunun ustune bir egitime cok gerek oldugunu dusunmuyorum; bunun yerine Murat Bademcik'in verdigi 12 saatlik "Karadan Havaya" pilotaj egitimi ile bence 2. bir meslek edinmek daha faydali olacaktir.

Eki Görüntüle 2595078

JavaScript konusunda zirve dom + local Storage konusudur. Normal konusma hizinda 5 saatlik bir JS egitimi zaten gerekli tum frontend JS bilgisini ihtiva eder zirve noktasi icin. Bence gayet yeterli.

Yazilim konusunda bunun ustune bir egitime cok gerek oldugunu dusunmuyorum; bunun yerine Murat Bademcik'in verdigi 12 saatlik "karadan havaya" pilotaj egitimi ile bence 2. bir meslek edinmek daha faydali olacaktir.

Merhaba ben uzun zamandır kodlama yapmadan web site yapıyorum. Tam fonksiyonlu çalışan ve özel tasarımlı sitelerden bahsediyorum. Sizce öğrenmem gerekiyor mu çünkü bazen ne yaparsam yapayım sitelerime o kadar hakim olamıyorum veya çok fazla gereksiz yüklü siteler oluyor? Öğrenmekten kaçınmamın sebebi kodlama yaparak site yapmak çok fazla zamanımı alır diye düşünüyorum ayrıca JS bilgim olmasa da HTML ve CSS bilgim var. İsterseniz yaptığım bazı siteleri iletebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı