Dualsense vs Xbox Controller 9. nesil

Xbox'ın lt-RT tuşları ve joystickleri çok rahat yakınında MediaMarkt varsa git dene öyle karar ver, bana kalırsa Xbox daha iyi.
 
Bu 2 kolda 8BitDo'dan daha iyi kollar. Hall effect olayını tekrar piyasaya getiren adamlar gulikit mesela KK2 Pro modelleri çok tutunca ondan sonra herkes hall effect analog kullanmaya başladı.

Yurt dışında da pek duymadım normalde çoğu markayı tanıyorum. Hiç elimede gelmedi ama dediğiniz doğru olabilir. Ayrıca vergi gümrük ile aynı fiyata gelecektir. Garanti sebebiyle 8BitDo daha iyi bir seçenek olacaktır. Gizala gerçekten ilgili bir firma.
 
1714331568133.jpeg

Normalde elimde Vader 3'de vardı ama onu arkadaşıma hediye etmiştim doğum günü diye yeni bir tane alıcam göstermek isterdim.
 
Eki Görüntüle 2181262
Normalde elimde vader 3'te vardı ama onu arkadaşıma hediye etmiştim doğum günü diye yeni bir tane alacağım göstermek isterdim.

Wolverine gözümden kaçmadı. Bende de böyle bir koleksiyon vardı. Eş dost derken bir kısmınıda sattım. Çoğunu bozuk hali ile aldığımdan çok ucuza toplamışım.
 
1714331708254.png

1714331748472.jpeg
1714331761473.jpeg


Analogları baya iyi. 2 farklı backpaddle ve thumbstick cover ile geliyor. Trigger lock sistemi'de var aynı zamanda değiştirilebilir. Xbox ve Switch tuş dizilimi ile geliyor kollar.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu kontrolcüleri aldığım zaman herhangi bir kalibrasyon işlemi yapmama gerek var mı? Direkt taktığım gibi oynayabilir miyim? Ürünlerin kablosuz olmasını tercih ederim
 
O 4 pedala istediğin tuşu atayabiliyorsun önyüzdeki. Mesela R6 oynarken o tuşlara Sağ - Sol eğilme yere yatma ve şarjör değiştirme gibi tuşları atıyorum bu sayede elimi analogdan çekmeden oynayabiliyorum.
 
Şu şekil Xbox çakması olanları da mevcut ya da 1000 lira olanları da var 2000 lira olanları da.

Attığınız öncelikle çakma değil. İkinci olarak şarj istasyonu atmışsınız. Bunlar 8BitDo'nun Xbox iş birliği ile üretilen sertifikalı ürünleri.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu kontrolcüleri aldığım zaman herhangi bir kalibrasyon işlemi yapmama gerek var mı? Direkt taktığım gibi oynayabilir miyim? Ürünlerin kablosuz olmasını tercih ederim.

Tak çalıştır şeklinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı