Duman diyarı sitesinden Vozol alınır mı?

mht111

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün dumandiyarı.comdan sipariş verdim kapıda ödeme ile ancak sonrasın da fest danışmanlık diye bir yer aksesuar içerikli ürününüz kargoya çıktı diye mesaj attı. Farklı bir şey gönderme durumu olabilir diye şüphelendim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı? Kargoyu almadan önce kontrol etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bugün bende Smok Nord 5 aldım. Bir arkadaşım(fakülteden) bu siteden IQOS aldığını ve güvenilir olduğunu belirtti. Bu yüzden 2100TL verdim kargo ile birlikte ve hem Aras Kargo'dan hem de festdanışmanlık diye bir yerden mesaj aldım. Normal.

Merhaba, dün dumandiyarı.comdan sipariş verdim kapıda ödeme ile ancak sonrasın da fest danışmanlık diye bir yer aksesuar içerikli ürününüz kargoya çıktı diye mesaj attı. Farklı bir şey gönderme durumu olabilir diye şüphelendim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı? Kargoyu almadan önce kontrol etmeli miyim?
Kargoyu aldıktan sonra açarken video çekerek aç. Kendi sitesinin en başında yazıyor zaten , bir sorun oluşmaması adına video çekerek açılımı yapın diye

Kanka bugün bende Smok Nord 5 aldım. Bir arkadaşım(fakülteden) bu siteden IQOS aldığını ve güvenilir olduğunu belirtti. Bu yüzden 2100TL verdim kargo ile birlikte ve hem Aras Kargo'dan hem de festdanışmanlık diye bir yerden mesaj aldım. Normal.

Kargoyu aldıktan sonra açarken video çekerek aç. Kendi sitesinin en başında yazıyor zaten , bir sorun oluşmaması adına video çekerek açılımı yapın diye
hocam elinize sağlam bir şekilde ulaştı mı ürün acaba

Hocam elinize sağlam bir şekilde ulaştı mı ürün acaba

Evet sağ sağlim ulaştı elime. Orijinal ürün satıyorlar. Aynı şekilde "elektroniksigarasitesi" adlı bir site daha orijinal ürün tedariği yapıyor. Bu iki güvenilir site dışında başka site bilmiyorum. Dumandiyarından cihaz aldım, bahsettiğim diğer siteden de likit aldım "Ez Duz It" adlı. İkisi de orijinal ve iş görüyor. Şimdi sırada Coil için para biriktirmek var. Coiller de 800 bandında yer alıyor.

Kargoyu aldıktan sonra açarken video çekerek aç. Kendi sitesinin en başında yazıyor zaten, bir sorun oluşmaması adına video çekerek açılımı yapın diye.

Kanka kapıda ödemede yaş falan soruyorlar mı ya da kimliğe bakıyorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı