Hocam yeni bir dil öğrenmek kelime ezberleyerek olacak iş değil. Eğer sadece İspanya'da insanlarla selamlaşmayacaksanız Duolingo kullanmanızı önermiyorum. Bence kaliteli ve tanınmış bir yerden Online ders alabilirsiniz. Hem karşınızdakiyle konuşur hem de öğrenmiş olursunuz. Ayrıca filmleri İspanyolca alt yazıyla izleyin. Film izlemiyorsanız oynadığınız oyunda dili İspanyolca'ya çevirin en azından birkaç şey öğrenirsiniz aklınızda kalır. Fakat bu iş öyle 3 ayda olacak bir şey değil. Akıcı İspanyolca konuşmak için tahmini en az 3-4 yıl vermeniz gerekiyor. Fakat bu dilden dile değişir, mesela ben akıcı İngilizce konuşmaya 2.5 yılda eriştim. Ayrıca dil öğrenmenin neden bu kadar zor olduğunu da kavramanız gerekir. Mesela Amerika'da yaşayan birinin İngilizce konuşurkenki rahatlığıyla bir Türk gencinin İngilizce konuşurkenki rahatlığı aynı değildir çünkü kültür farkı vardır. Orada doğup büyüyen kişiler kültürleri benimser, sürekli aynı dile maruz kalır. O yüzden ispanyol biriyle konuşurken "ya ben neden bu kadar iyi konuşamıyorum" diye kendinizi suçlamayın ileride