Parana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle.Duolingo Max'da görüntülü arama ve explain my answer gibi özellikler varmış. Sizce almaya değer mi?
Teşekkürler bilgilendirme içinDeğmez.
Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağolunParana değmez kardeşim. Eğer sınırsız can istiyorsan normalini alabilirsin. Ama APK'la kurmakla olmuyor öyle.
Tamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.Teşekkürler bilgilendirme için.
Benim bir arkadaşım kullanıyordu merak ettim, birde bende canlarda gitti enerji barları geldi. Yanıtınız için sağ olun.
Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardonTamam isterseniz beni çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Sorun değil.Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon
Affedersiniz çözüm olarak işaretleyemiyorum uygulamaya yeni başladım da galiba soru olarak açmak gerekiyormuş konuyu, yapamadım pardon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.