7 gün tek maçtan ban yiyemezsin. Ya hep toxiclerle karşılaşıyorsun ya da sende bir sorun var.
Hep Toxic oluyor genellikle.7 gün tek maçtan ban yiyemezsin. Ya hep toxiclerle karşılaşıyorsun ya da sende bir sorun var.
Hırsız kim hocam, ben mi?Hırsızın hiç mi suçu yok?
7 gün bana gelene kadar hep mi karşı taraftaydı sorun? 2012 yılında başladım CSGO'ya profilimden de görebilirsiniz, illa ki troll geliyor illa ki toxic dediğimiz kitle geliyor ancak 24 saatten fazla ban yediğimi bilmem ki bunlarda da benimde sabırsızlığım vardı. MM'de oynamaktan keyif almıyorsanız FACEIT gibi ESEA gibi platformlarda oynayabilirsiniz. Kaldı ki sözüm Nasrettin Hoca'nın bir hikayesine benzetme, hep mi karşı taraf suçlu olur hiç mi biz olmayız...Hırsız kim hocam, ben mi?
Benim suçum yok, neden mi?:7 gün bana gelene kadar hep mi karşı taraftaydı sorun? 2012 yılında başladım CSGO'ya profilimden de görebilirsiniz, illa ki troll geliyor illa ki toxic dediğimiz kitle geliyor ancak 24 saatten fazla ban yediğimi bilmem ki bunlarda da benimde sabırsızlığım vardı. MM'de oynamaktan keyif almıyorsanız FACEIT gibi ESEA gibi platformlarda oynayabilirsiniz.
Banın kalkmaz. Yapacak bir şeyin yok. Daha önce de atılmışsın. Direkt 7 gün ban yiyemezsin.
Valorant başlamanı tavsiye ederim. CS daha iyi tabii ki ama çok kanser olmazsın.
7 Gün bana gelene kadar hep mi karşı taraftaydı sorun? 2012 yılında başladım CS:GO'ya profilimden de görebilirsiniz, illa ki troll geliyor illa ki toxic dediğimiz kitle geliyor ancak 24 saatten fazla ban yediğimi bilmem ki bunlarda da benim de sabırsızlığım vardı. Mm'de oynamaktan keyif almıyorsanız Faceit gibi ESEA gibi platformlarda oynayabilirsiniz. Kaldı ki sözüm nasrettin Hoca'nın bir hikayesine benzetme, hep mi karşı taraf suçlu olur hiç mi biz olmayız...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.