Durduk yerde GPU ve CPU kullanımı %100 oluyor

denko

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2, GIGABYTE GeForce RTX 3060 Tİ, GameBooster TITAN 240 SIVI SOĞUTUCU, AMD RYZEN 5 5600X, GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM RGB 3600MHz CL18 DDR4, GoodRam 2TB (5000MB Okuma / 3200MB Yazma)
2 hafta önce NVIDIA App güncelleme olan 572.70 güncellemesinden sonra bilgisayar değerli böyle oldu. Üstelik bu sadece masaüstü çalışırken ki hali oyunlarda ise daha beter. 2 hafta önce 70 FPS aldığım oyundan şimdi 10 FPS alıyorum. Bu ekran kartı ve işlemcinin gereksiz aşırı çalışma sorunun nasıl çözebilirim? Çünkü daha önce bu kadar fazla yüklü çalışmadılar. Cyberpunk 2077 gibi bir oyunu bile yüksek ayarlarda hiç takılmadan oynadım (DDU kullan ekran kartı Drive sil baştan yükle demeyin yaptım işe yaramadı yeni gelen güncellemede işe yaramadı).

WhatsApp Image 2025-03-24 at 12.32.59.jpeg

Hocam virüs girmiş olabilir mi PC'ye, benim de başıma gelmişti format atıp kurtulmuştum.
Görev Yöneticisi'nden hangi uygulamaların kullandığına bir bak istersen, Görev Yöneticisi'ni açtığında PC %100 çalışmayı durduruyorsa kesin virüs kapmış diyebiliriz.

Hocam virüs girmiş olabilir mi PC'ye, benim de başıma gelmişti format atıp kurtulmuştum.
Görev Yöneticisi'nden hangi uygulamaların kullandığına bir bak istersen, Görev Yöneticisi'ni açtığında PC %100 çalışmayı durduruyorsa kesin virüs kapmış diyebiliriz.

Virüs taramasında bir şey çıkmadı Görev Yöneticisi açtığımda da tam tersi değerler normale dönüyor.

Virüs taramasında bir şey çıkmadı Görev Yöneticisi açtığımda da tam tersi değerler normale dönüyor.

Bir kez daha tarama yaptım senin dediği gibi 3 tane ciddi tehdit buldu 2 tanesini kaldırdım ama bunu silemiyorum nasıl kaldırabilirim?

Ekran görüntüsü 2025-03-25 015218.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı