Durduk yere overwatcha düştüm

Oyunbozanlık falan mı yaptın? Ciddi bir hile kullanmazsan genelde böyle ban yemezsin ama ilginç geldi.

Bu Overwatch sistemi mağdur ediyor oyuncuları. Sisin içinden vurdu diye adamı direk hile ilan ediyorlar bu sistem ya kaldırılmalı ya da yenilenmeli.
Hocam o kadar kolay banlamazlar, milyonlarca oyuncu arasından böyle kolay ban atmıyorlar. Bir sorun var ortada bence.

Steam'den istediğin kadar ticket at, onlar kesinlikle bana müdahale etmiyor. Bekleyeceksin dostum sonucu.

şimdi ben bu bandan kurtulabilir miyim?
onu merak ediyorum.
Dürüst olun. Eğer gerçekten hile kullanmadıysanız Steam destek ile iletişime geçin. Hakkınız yedirtmeyin, kullanmadığınız hile yüzünden ban yemeyin.
Steam'den istediğin kadar ticket at, onlar kesinlikle bana müdahale etmiyor. Bekleyeceksin dostum sonucu.
Birkaç arkadaşın banının kalktığına şahit olmuştum ilgileniyorlar. Türk çalışanlarıda var artık.

Ban yemişsin zaten VAC'dan maalesef

Su an profilinde oyun yasaklamasi var. VAC tarafindan bir yasaklama verilmemis.

oldukça hatalı

Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı: bu mesajı alanlar hile kullanmaktan dolayı suçlu bulunmuşlardır ve CS:GO’dan kalıcı olarak yasaklanmışlardır. Bu oyuncular takas yapamayacak veya CS:GO'daki pazarı kullanamayacaklardır ve eğer oynamaya devam etmek istiyorlarsa bunu, yeni bir hesap alıp o hesapta da CS:GO satın alarak yapabilirler.

Bunun üzerine bir de VAC yasaklamasi alirsan %100 hileden dolayi yasakladigin kesinlesir.

Dürüst olun. Eğer gerçekten hile kullanmadıysanız Steam destek ile iletişime geçin. Hakkınız yedirtmeyin, kullanmadığınız hile yüzünden ban yemeyin.

Birkaç arkadaşın banının kalktığına şahit olmuştum ilgileniyorlar. Türk çalışanlarıda var artık.
dürüst olayım uzun süre önce bir kaç maçta hile kullanmıştım arkadaşım demişti bi iki maçtan bişey olmaz diye kullandım ama kullanamadım çünkü bilmiyordum nasıl kullanılacığını zaten bende hile kullanmak istemedim biraz kendimi düşündüm bilgisayarıma bişey olucak diye bende direkt olarak sildim ve kullanmadım aradan zaman geçti ve hile kullanmadım tamamen şansa vurdum adamları.

Su an profilinde oyun yasaklamasi var. VAC tarafindan bir yasaklama verilmemis.

Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı: bu mesajı alanlar hile kullanmaktan dolayı suçlu bulunmuşlardır ve CS:GO’dan kalıcı olarak yasaklanmışlardır. Bu oyuncular takas yapamayacak veya CS:GO'daki pazarı kullanamayacaklardır ve eğer oynamaya devam etmek istiyorlarsa bunu, yeni bir hesap alıp o hesapta da CS:GO satın alarak yapabilirler.

Bunun üzerine bir de VAC yasaklamasi alirsan %100 hileden dolayi yasakladigin kesinlesir.
Benim bir arkadaş vardı dedim yapma etme diye. Basit eğlencede hile açtı 15 dk sonra aynen bu yazı geldi, oldukça hatalı yazısı. VAC affetmiyor eskisi gibi.

dürüst olayım uzun süre önce bir kaç maçta hile kullanmıştım arkadaşım demişti bi iki maçtan bişey olmaz diye kullandım ama kullanamadım çünkü bilmiyordum nasıl kullanılacığını zaten bende hile kullanmak istemedim biraz kendimi düşündüm bilgisayarıma bişey olucak diye bende direkt olarak sildim ve kullanmadım aradan zaman geçti ve hile kullanmadım tamamen şansa vurdum adamları.
Belki sizin o hile kullandığınız maçlar incelendi? Sonuçta kullanmışsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı