Durduk yere sigorta atması

Sigorta durduk yere atmaz bir yerde kaçak akım veya bir alette sorun çıktıysa atmış olabilir baktınız hiçbir şey yok sigortanız bozulmuş olabilir.

Durduk yere sigorta çat dedi, attı. Sizce neden olabilir?

Şalterleri indir ana şalteri aç ondan sonra diğer şalterleri sırayla açmaya başla. Öylece bulursun.

ya da prizlerin birinde sorun olmuş olabilir eper yüksek güç tüketen cihazları tek bir 3'lü prize bağladıysan 3'lü priz in kablosu veya direk priz yanmış olabilir prizlere su değmiş olabilir.
hocam evet 1 tane evde 3lü priz var ona benim monitör ve bilgisayar bağlı o anda sigorta attı fakat attıktan sonra biz sigortayı açtığımız zaman ben bilgisayarı da açtım ve sorunsuz çalıştı

Durduk yere atmaz. Sigorta kaç amperlik ona bakmak lazım. Bir de kaçak akım rölesi mi yoksa normal sigorta mı attı? En iyisi atan sigortayı mümkünse fotoğraf atmanız daha iyi olur. Size elektrikçi gerekebilir. Nerenin sigortası attı ise oradaki tüm fişleri çekin ve dikkatlice bakın.

Durduk yere atmaz. Sigorta kaç amperlik ona bakmak lazım. Bir de kaçak akım rölesi mi yoksa normal sigorta mı attı? En iyisi atan sigortayı mümkünse fotoğraf atmanız daha iyi olur. Size elektrikçi gerekebilir. Nerenin sigortası attı ise oradaki tüm fişleri çekin ve dikkatlice bakın.
hocam açtık sorunsuz her şey çalışıyor şu anda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı