Durdur yerde strese girmek

Daha fazla  
Durdur yerde strese giriyorum. İçim daralıyor ve hafifçe terlemeye başlıyorum.
Ve bu olay, geliştirdiğim oyunumu Steam'e koyma düşüncesi aklıma gelince oluyor. Çoğu aşamayı geçtim aslında ama saçma bir korku var içimde.
Steamworks'ü kullanamayıp bir şey batıracağım yada oyun unutulacak gibime geliyor. Her ne kadar "Valve'nin dökümanlarından bakarım" ve "erken erişim yapacağım orda biraz popüler olur" gibi sebeplerle kendimi avutsam da pek etkisi olmuyor. Buraya derdimi anlatmak istedim.
Steamwork ile Steam'e oyun koymuş arkadaş varsa belki o anlar.

Halini anlamam imkansız ama bende oyunla alakalı olmasa da başka şeylerle alakalı bu konuları yaşadım. Şöyle şeyler düşünmeni tavsiye ederim:
"Yeni fenomen olmuş bir sürü dandik oyun varken ve çok kapsamlı olmamasına rağmen fenomen olmuşsa, benim oyunumda olur lan" ya da "internette nasıl yayınlayacağımla alakalı bir sürü bilgi vardır bakar yaparım kolay işler" gibi düşünerek kendini rahatlat :D.

50 yıl sonra yok olup gideceğimiz bir hayat için gereksiz stres kaynaklarıyla yaşamaya gerek yok. Mottom anı yaşamak uzun süredir. Ayrıca stres çoğu hastalığın dostu, ne kadar uzak kalabilirseniz o kadar iyi bir şey yaparsınız kendiniz için. Kendimden biliyorum, demesi kadar kolay değil ama kendinizi uzak tutabileceğiniz hobiler edinin, spor yapın. Faydasını görürsünüz.

NOT: Mottoyu keşfedeli çok geç oldu ama neyse, bu ayrı bir konu.

50 yıl sonra yok olup gideceğimiz bir hayat için gereksiz stres kaynaklarıyla yaşamaya gerek yok. Mottom anı yaşamak uzun süredir. Ayrıca stres çoğu hastalığın dostu, ne kadar uzak kalabilirseniz o kadar iyi bir şey yaparsınız kendiniz için.

NOT: Mottoyu keşfedeli çok geç oldu ama neyse, bu ayrı bir konu.
28 bin mesajı nasıl yazdın sen? Bak strese girdim senin yüzünden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı