- Makaleler
- 1
Yeter ama. Konu açmadan önce biraz araştırın.
Ekran görüntüsü aldığınız konuları neredeyse hepsini teker teker incelemiştim, bazı arkadaşlar kodların daha önce kullanılmış olduğunu söylemişti sanırım. Lütfen olayın aslını bilmeden yargılamayın. Ben de oyunun bu kadar ucuz olmasından dolayı şüphelendiğim için o konulardan "daha güncel" bir konu açmak istedim. Birkaç kişinin daha yorumunu almak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim.Eki Görüntüle 330386
Yeter ama. Konu açmadan önce biraz araştırın.
No problem. Evet geçenlerde bir arkadaş OEM key almış Retail çıkmış her sitede olabilecek ufak tefek sıkıntılar mevcut. Öyle bir şey olursa müşteri hizmetlerine yazarsınız.Ekran görüntüsü aldığınız konuları neredeyse hepsini teker teker incelemiştim, bazı arkadaşlar kodların kullanıldığını söylemişti sanırım. Lütfen olayın aslını bilmeden yargılamayın. Ben de oyunun bu kadar ucuz olmasından dolayı şüphelendiğim için o konulardan"daha güncel" bir konu açmak istedim. Birkaç kişinin daha yorumunu almak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.