Durmaplay'den Alınan Windows 10 key Çalışmıyor

İason

Kilopat
Ne olur ne olmaz diyerek korka korka Geforce Exp ile kayıt alarak satın aldığım Windows 10 keyi anında elime ulaştı. Windows'umu etkinleştirmek için ayarlara girdim. Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik>Etkinleştirme şeklinde devam ettim Store'a git seçeneği ile ilerleyip Windows !0 Home Ürün Anahtarım Var dedim.

Bir aktivasyon kutusu açıldı kodumu girdim çalışmadığını söyledi ve şöyle bir hata kodu aldım (0x80041023). Aktif olmamasına rağmen store'a gitmeden ürün anahtarı değiştir dedim belki öyledir diye o da hata verdi. Durmaplaye güvenilir diyorlardı siz böyle bir sorun yaşadınız mı ? ben mi bir yerlerde yanlışlık yapıyorum ? Aktifleştirilmemiş Windows 10 eksileriyle beraber kullanılabilir mi? Süresi var mıdır erişimimi keser mi, bu ne kadar zaman alır ? Durmaplay ile iletişime geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atınız, önceden kullandığınız korsan ise sıkıntı yaratıyor olabilir. En sağlıklı test bu olacaktır.

yakın zamanda technopat rehberinden faydalanarak uefi temiz kurulum yapmıştım oyunları yeni yükledim.
Aldığınız anahtar Windows 10 Home anahtarımı kontrol edin. Pro anahtarı almış olabilirsiniz.

home anahtarı ne yazık ki

Durumu onlara bildirt yeni key versinler.

Hatanın ekran görüntüsü ile beraber, siparişlerim sayfanızda sağ üst köşede bulunan Hatalı Kod Bildir bölümünden bildirim yapın diyor ama bölümü bulamadım. Facebooka ilk kez girmiş bir teyze gibi bakınıyorum. Yerini tarif edebilir misiniz ?
Desktop Screenshot 2018.07.19 - 10.40.56.85.png
Arkadaşlar siparişler kısmından hatalı kod bildirin sağ üst köşeden dendi fakat ben bir türlü bulamadım. Yol gösterir misiniz ?
canlı destek hatalı kod bildirin dedi. bildirime cevap olarak ekran görüntüsünü canlı desteğe iletmem söylendi. ilettim " windowsu tekrar temiz kurulum yapın" dediler. yaptığımı söyledim tekrar yapın attığım linkten dediler. technopat rehberinden ve windowsun sitesinden kurulum yaptım. anlayacağınız kötü bir internetten alışveriş anısının gelişme bölümü burada gibi. Gelişmeleri aktarmak istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı