DurmaPlay'den GTA 5 alsam sorun yaşar mıyım?

Kanıt? DurmaPlay'den böyle bir şikayet duymadım. Sizin dediğiniz Rus siteleri olsa gerek ancak bununla alakaları yok. Oyun 7 yıllık, bu fiyatta olması çok normal hatta daha ucuz olması gerekiyor ancak Rockstar bey cebini düşünüyor.. The Witcher daha güzel bir oyun olmasına rağmen indirimde 20 TL'ye alınabiliyor.
Durma Play yapıyor demedim, genel olarak çoğu bilindik sitede bunla karşılaştım. Hele ki MC hesaplarında... 130 liralık hesabı 10-20-30 lira diye sıralıyorlar bu da bahsi geçen Rus sitedeki seçeneklere göre.
Durmaplay kurumsal ve büyük bir site. Böyle çalışmıyorlar.Yanlışınız var.
Bak anlatmak istediğimi anla ve de ki evet öyle oluyor ama Durma Play büyük bir site öyle şeyler yapmazlar de.

Bahsettiğiniz olayı siteler satmıyor. İnsanlar satışa koyuyor. Sitenin suçu yok satıcının suçu var. Satıcı malın sahibidir. Site ise aracısı, ancak site bunu ölçüp neden biçsin? Çıkarı ne olacak?

3 dolara Steam key veren bir site duymadım, onlar genelde 3 dolara hesap veriyor. (bkz. plati.ru)
Evet ama bir ara Steam Key diye 3 dolara vardı ve arkadaşım aldı Steam'e girdi keyi ve oynadı.

Durma Play yapıyor demedim, genel olarak çoğu bilindik sitede bunla karşılaştım. Hele ki MC hesaplarında... 130 liralık hesabı 10-20-30 lira diye sıralıyorlar bu da bahsi geçen Rus sitedeki seçeneklere göre.

Bak anlatmak istediğimi anla ve de ki evet öyle oluyor ama Durma Play büyük bir site öyle şeyler yapmazlar de.
Minecraft hesapları 10 TL gibi bir fiyata satılıyorsa eğer yaklaşık 15 gün sonra elinizden gidecektir o hesap. Her zaman yapılan bir şey bu.

Bu arada benim düşüncem bunu buraya yazmanız çok yanlış olmuş alıcının kafası karışabilir.
Evet ama bir ara Steam Key diye 3 dolara vardı ve arkadaşım aldı Steam'e girdi keyi ve oynadı.
Oyun kaç TL idi?

Bahsettiğiniz olayı siteler satmıyor. İnsanlar satışa koyuyor. Sitenin suçu yok satıcının suçu var. Satıcı malın sahibidir. Site ise aracısı, ancak site bunu ölçüp neden biçsin? Çıkarı ne olacak?
Yani Plati gibi hepsiburada gibi satıcılar var site kendisi satmıyor(Durma Play için diyorum.).
Minecraft hesapları 10 TL gibi bir fiyata satılıyorsa eğer yaklaşık 15 gün sonra elinizden gidecektir o hesap. Her zaman yapılan bir şey bu.

Bu arada benim düşüncem bunu buraya yazmanız çok yanlış olmuş alıcının kafası karışabilir.

Oyun kaç TL idi?
Yani evet kafası karışacak ama bilmekte fayda var. Hem benim alt MC hesaplarım Plati'den alındı. Satıcı eski hesapları satıyor yani Minecraft Java versiyonu değil Mojang versiyonu satıyor hatta profilinde eski hesapları alıyorum diye postları vardı tek uğraşı Mojang'dan Java versiyona geçirmekti 0 gerçek illegal kısmı 2. el satışı olan bir hesap. O giden hesaplar genelde çalıntı oluyor eski sahibi geri alana kadar 10-20 kişiye satıyorlar 3-5 liradan.

Oyun GTA 5'ti ve 3,87 dolara ciddi ciddi Steam Key aldı çocuk.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı