Merhaba, kendi sorum bana biraz saçma geldi ama bir yerde zararli olduguna dair bir yazi gormustum, yine de sormak istedim. Dusuk guc modunu acip kullanmak cihaza veya pile zararli midir?
Fiziksel olarak zarar vermeyebilir ama telefon yavaşlar, akıcılığı etkilenebilir. Yani tek sorun performans olur.Merhaba, kendi sorum bana biraz saçma geldi ama bir yerde zararli olduguna dair bir yazi gormustum, yine de sormak istedim. Dusuk guc modunu acip kullanmak cihaza veya pile zararli midir?
Merhaba, kendi sorum bana biraz saçma geldi ama bir yerde zararli olduguna dair bir yazi gormustum, yine de sormak istedim. Dusuk guc modunu acip kullanmak cihaza veya pile zararli midir?
Sarjimin hizli bitmesinden degil normalde 1,5 gun civari gidiyor ama bazen mesela 25-30 kaliyor gun ortasinda ve aksam da takamayacak durumda oluyorum, oyle durumlarda acmak icin sordum. Tesekkurler hocam.Zararlı değil. Olsa zaten böyle bir özellik konulmazdı telefona. Sadece akıcılık etkilenir. Eğer ki şarjın hızlı bitiyorsa aç. Apple bile öneriyor kendi sitesinde.
iPhone veya iPad'inizin pil ömrünü uzatmak için Düşük Güç Modu'nu kullanma - Apple Destek (TR)
Düşük Güç Modu, pil azaldığında iPhone veya iPad'inizin kullandığı güç miktarını azaltır.support.apple.com
[
Sarjimin hizli bitmesinden degil normalde 1,5 gun civari gidiyor ama bazen mesela 25-30 kaliyor gun ortasinda ve aksam da takamayacak durumda oluyorum, oyle durumlarda acmak icin sordum. Tesekkurler hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.