Hayır. Ayrıca yaptığınız iş çok riskli. Saçma sapan bir şey yapıyorsunuz şu anda.RGB ampul takmak için almıştım. Elektrik değil de koli bandı kullansam olur mu?
Hayır. Ayrıca yaptığınız iş çok riskli. Saçma sapan bir şey yapıyorsunuz şu anda.RGB ampul takmak için almıştım. Elektrik değil de koli bandı kullansam olur mu?
İs görebilir. Ama yüksek sıcaklıkta erir koli bandı.Rgb ampul taknak icin almıştım. Elektrik değilde koli bandı kullansam olurmu?
Eki Görüntüle 1777202
Böyle bir şey yaptım da prize takıp takmamak konusunda kararsızım. Sizce ampul bağlayıp fişe taksam çalışır mı?
Aslında denemek isterim de korkmuyor da değilim.
Çalışıp çalışmayacağı kadar bile bilginiz yoksa böyle şeyler tehlikeli olabilir sizin adınıza, uğraşıp başınızı ağrıtmayın.Eki Görüntüle 1777202
Böyle bir şey yaptım da prize takıp takmamak konusunda kararsızım. Sizce ampul bağlayıp fişe taksam çalışır mı?
Nerden bildin beSıradan bir Türk genci evde tek başınayken sıkılırsa:
Eki Görüntüle 1777202
Sigorta bulunmamış gibi şeyler yazıyorsunuz.Evde nasıl yangın çıkarılır adlı çalışma.
(Hocam o koli bandı ne şebeke elektriği bu pil bağlamıyosunuz sonuçta)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.