Duygusal bir insanım

Yani onu düşündüm. Ama nedense sanki bunu öğrenseler o defterimi okuyacaklarmış gibi hissediyorum. Enselenebilirmişim gibi. :D
O işin eğlencesi. :D Güzel saklaman lazım, bir ara yanımda falan taşıyordum ama sonra zorlanınca eve saklamak zorunda kaldım. Ya da paraya kıyıp kilitli
olanlardan falan alırsın, orası senin bileceğin iş.

Ben güvenmekle ilgili biraz sıkıntı yaşadığım için işe günlükle başlamıştım. Sen kendini daha iyi bilirsin, ne yapman gerektiğini. Hiç yazmasan da oluru vardır belki.
Söylemesi kolay ama işte diyorum ya çok kolay bağlanıp zor vazgeçiyorum. İşte o kısmı beni yıpratıyor. Denemek istiyorum ama bağlanma huyum yüzünden çekiniyorum işte. Olacakları 2 kare önden biliyorum çünkü.
Bu biraz üzülmekten kaçmak gibi aslında. Sen ondan kaçsan da o seni buluyor ama. Seni yıpratan başka bir mevzu var ve olasılıklar üzerine yine seni yıpratabilecek bir duruma ( içini açmaya) kumar oynamiyorsun. Ki büyük ihtimalle daha iyi hissedeceksin işin sonunda. Bu işin mantık kısmı.

Yine de guvenebilecegin herhangi birini biliyor, hissediyor olman lazım. Ufak ufak başlarsın, direkt en özelini açmanı kimse senden beklemez zaten.

Dediğinizi anlamadım.
Böyle yalnızlık edebiyatı yapan insanlar genelde ilgi istiyorlar. O yüzden yapıyorlar böyle. Genelde ilgi isteyenlere böyle diyorlar.
O işin eğlencesi. :D Güzel saklaman lazım, bir ara yanımda falan taşıyordum ama sonra zorlanınca eve saklamak zorunda kaldım. Ya da paraya kıyıp kilitli
olanlardan falan alırsın, orası senin bileceğin iş.

Ben güvenmekle ilgili biraz sıkıntı yaşadığım için işe günlükle başlamıştım. Sen kendini daha iyi bilirsin, ne yapman gerektiğini.
Yani doğru diyorsunuz. Ama kimseye kesinlikle göstermemem lazım böyle bir şeyi. Sonuçta 21 yaşında biriyim. Biri görse abes kaçabilir diye düşünüyorum.
Yine de guvenebilecegin herhangi birini biliyor, hissediyor olman lazım. Ufak ufak başlarsın, direkt en özelini açmanı kimse senden beklemez zaten.
Aslında birileri var hocam. Eskiden olan bizi etkileyen mevzulardan konuştuk biraz. Kendisine bu konuda güvenebileceğimi düşünüyorum. Bir ara konuyu dolaştırıp buraya getirebilirsem bir denemek istiyorum aslında.

Yani doğru diyorsunuz. Ama kimseye kesinlikle göstermemem lazım böyle bir şeyi. Sonuçta 21 yaşında biriyim. Biri görse abes kaçabilir diye düşünüyorum.
Karar sizde tamamen, ufak bir öneri benimkisi.

Yıkıklık belirtisi değildir ama günlük yazmak, orası kafanızı karıştırıyorsa çok takmayın. Yaşı da yoktur ya iç dökmenin, elalem ne der diye çok düşünmeyin derim.

Aslında birileri var hocam. Eskiden olan bizi etkileyen mevzulardan konuştuk biraz. Kendisine bu konuda güvenebileceğimi düşünüyorum. Bir ara konuyu dolaştırıp buraya getirebilirsem bir denemek istiyorum aslında.
Çok da şanslıymışsınız aslında. Çevrenizde birileri var, güzel bir karar olur kanımca. Bir deneyin derim her şeye rağmen.

İlgi isteyebilirler fakat yalan söylemiş oluyorlar sorun budur.
Evet. İlgi için yalan söylüyorlar. 2 türlü sıkıntılılar.
Çok da şanslıymışsınız aslında. Çevrenizde birileri var, güzel bir karar olur kanımca. Bir deneyin derim her şeye rağmen.
Denerim mutlaka. Bu durumu aşabilsem güzel olurdu. Çünkü cidden yani duygularımı kontrol altına alabilmeyi çok istiyorum ama hep ağır basıyor işte.

Evet. İlgi için yalan söylüyorlar. 2 türlü sıkıntılılar.

Denerim mutlaka. Bu durumu aşabilsem güzel olurdu. Çünkü cidden yani duygularımı kontrol altına alabilmeyi çok istiyorum ama hep ağır basıyor işte.

İlgi istemek kötü bir şey değil ruhsal bir ihtiyaç ama yalnızların ilgi isteyecek kimsesi yok zaten olsa da çıkarlılar zaten bu yüzden yalnızız ama kendi kendimi mutlu etmeyi öğrendim.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı