Duygusal biri olarak çalışmaya devam edilir mi?

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Bir köftecide çalışıyorum. O kadar fazla olmasa da en ufak hatamda kızıyorlar çok duygusal biriyim aşırı üzülüyorum ama telefon aldım onun parasını da çıkartmak için çalışıyorum telefonu iade edip çalışmasam mı diyorum telefon fiyatları uçacak. Ne yapmalıyım devam mı değil mi?

Duygusallığını bir kenara bırak ve çalışmaya devam et . Ben de ilk çalışmaya başladığımda biri kızınca üzülüyordum sonradan artık bir süre sonra işin ustası oluyorsun . Sıkıntı etme kendine ve işine odaklan .

Bir köftecide çalışıyorum. O kadar fazla olmasa da en ufak hatamda kızıyorlar çok duygusal biriyim aşırı üzülüyorum ama telefon aldım onun parasını da çıkartmak için çalışıyorum telefonu iade edip çalışmasam mı diyorum telefon fiyatları uçacak. Ne yapmalıyım devam mı değil mi?
Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenlik döneminde çoğumuz bu durumu yaşadık.

Herşeyi rağmen göğüs germeni tavsiye ederim. Ekmek parası kolay kazanılmıyor.

En kötüsü oradan çık ya da başka bir iş yerine gir diyeceğim de oranın da ne olacağını bilemezsin.

Yaşın kaç bilmiyorum ama ergenlik döneminde çoğumuz bu durumu yaşadık.

Her şeyi rağmen göğüs germeni tavsiye ederim. Ekmek parası kolay kazanılmıyor.

En kötüsü oradan çık ya da başka bir iş yerine gir diyeceğim de oranın da ne olacağını bilemezsin.

Hocam yaz tatilinde 1 aylık bir yer arıyorum.

Hocam her gün İzmir'e gidip gelmem zor.
Kardeşim tanıdık kalan arkadaşların varsa iletişime geç,belki otelde falan iş bulursun tabii varsa.

İş konusunda dediklerin hakkında sana katılıyorum bizim oralarda iş yok eskisi gibi ve hatta işsizlik hat safhada. Olmadı yaşın 10-15 arası ise meslek öğren diyebilirim,belki ileride lazım olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı