Duygusal olarak cökük olmak

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Dostlar başlıktan da anlayacağınız üzere duygusal olarak çok kötüyüm. Gece geç saatlere kadar uyumuyorum, hiçbir şey artık zevk vermiyor. İnsanlar arasına eskisi kadar çok çıkmıyorum. Eskisi gibi kod yapamıyorum. İçimde bir sıkıntı var. Sizce ne yapmam lazım, psikiyatriste mi gitmeliyim?

Yaş kaç?

Ve şunu söylemek isterim artık devir çok tüketici bir konum aldı insanlar depresyona daha fazla giriyor asosyellik hiç olmadığı kadar fazla oluyor akran zorbalıkları artıyor yeni çağ da gün geçtikçe insan dertlerinin yerini beğenme kaygısı alıyor ve kendimizi unutuyoruz ve çıkmaza giriyoruz.

Dostlar başlıktan da anlayacağınız üzere duygusal olarak çok kötüyüm. Gece geç saatlere kadar uyumuyorum, hiçbir şey artık zevk vermiyor. İnsanlar arasına eskisi kadar çok çıkmıyorum. Eskisi gibi kod yapamıyorum. İçimde bir sıkıntı var. Sizce ne yapmam lazım, psikiyatriste mi gitmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce bi neşenizi alalım boşverin psikoloğu.

Duygusal ilk yardım yapın kendinize. Bknz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kitap okumak, Spor yapmak bir süre sizi rahatlatır ya da video oyunları seviyorsanız durumunuza iyi gelebilir.

Psikiyatriste gitme. Kendini özgür hissedebileceğin şeyleri yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı