Sürprizbozan Duygusal olarak en çok bağlandığınız oyun nedir?

  • Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 834
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Niye kimse Tomb Raider'dan söz etmiyor acaba?
 
Şu an çok oynamasam da Flatout Ultimate Carnage çok oynardım eskiden San Andreas'dan sonra en çok oynadığım ikinci oyun.

Araba yarışı sevmem ama bu oyun bildiğiniz normal araba yarışı değil.

İlk olarak yarışlar 12 kişilik bana göre yüksek bir rakam yarışa daha da heyecan katıyor ve yılına göre grafikler güzel. Arabaların kategorisi var ilk başta hurdadan çıkma arabalarla başlıyoruz ondan sonra yarış sınıfı arabalara ve lüks arabalara geçiyoruz kariyer modunda bu şekilde. Arabayı yükseltebiliyoruz ama dış görünüşü değişmiyor sadece boyayabiliyoruz. Oyunun bölümden bölüme değişir sıcak aydınlık havası hoşuma gidiyor. Şehir, çöl, çiftlik, orman, yarış pisti, kanalizasyon ve bonus bölümler çeşitli bölümleri var etraftaki her şeyi parçalayabiliyoruz sadece yarışmıyorsun hayatta kalmaya çalışıyorsun diğer yarışçılar sana çarpabilir araban hasar alıp patlayabilir ve yarışı kaybetmiş olursun aynı şekilde diğer yarışçıları patlatıp onları yarış dışı edebilirsiniz yarış modunda hızlı bir şekilde bir yere çarpınca karakterin camdan fırlıyor ama yarışı kaybetmiyorsun kaldığın yerden devam ediyorsun aynı şekilde diğer yarışçılarda camdan uçabilir.

Sadece yarış değil çok daha farklı bölümlerde var araba çarpışma, zaman yarışı yâda daha fantastik olanları bowling, basketbol gibi ve kendi bölümlerini oluşturabiliyorsun. Normal arabalar dışında tır ve otobüs gibi araçlarda var bunlar belli bir puan aldıktan sonra açılıyor hatta roket arabalar bile var.

Oyunun müzikleri baş ağrıtabilir ben seviyorum. Bence çok uzun süre oynanacak bir oyun değil eğlencesine günde 1 saat bile fazla geliyor oyunun hikayesi yok ama gerek de yok zaten yarış oyunlarını sevmesemde bu oyun yapısı ve tarzıyla gerçekçiliği çok bozmadan ve diğer yaratıcı modlarıyla hurda arabalar oyunun yapısına çok uygun bu arabaları daha çok seviyorum ve sevdiğim ilk yarış oyunu oldu listemde ikinci sıraya geçti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı