DVD olmadan PS2 Jailbreak nasıl yapılır?

PS2'yi DVD kullanmadan jailbreak yapmak mümkündür. Bir yöntem, bir modchip veya FreeMCBoot adı verilen bir yazılım değiştirme tekniği kullanmaktır. FreeMCBoot, homebrew uygulamaları ve oyunları DVD'ye ihtiyaç duymadan doğrudan bir hafıza kartından çalıştırmanıza olanak tanıyan bir yazılım istismarıdır. FreeMCBoot ile, PS2 için popüler bir dosya yöneticisi ve başlatıcı olan uLaunchELF de dahil olmak üzere çeşitli homebrew yazılımları yükleyebilir ve çalıştırabilirsiniz.

FreeMCBoot'u DVD olmadan yüklemek için uyumlu bir PS2 bellek kartına ve gerekli dosyaları bellek kartına aktarmanın bir yoluna ihtiyacınız olacaktır. Yaygın bir yöntem, uyumlu bir PS2 bellek kartı adaptörü ve bellek kartı okuyucusu olan bir bilgisayar kullanmaktır. FreeMCBoot dosyalarını indirebilir ve bellek kartınıza kurmak için kurulum talimatlarını takip edebilirsiniz. Kurulduktan sonra, FreeMCBoot'u DVD'ye ihtiyaç duymadan homebrew uygulamaları ve oyunları başlatmak için kullanabilirsiniz.

Bir konsolu modifiye etmenin veya jailbreak yapmanın garantisini geçersiz kılabileceğini ve potansiyel olarak sistem kararsızlığına veya diğer sorunlara yol açabileceğini lütfen unutmayın. Herhangi bir modifikasyon veya jailbreak işlemine devam etmeden önce talimatları dikkatle takip etmek ve ilgili riskleri anlamak önemlidir.

AI ile yazılmıştır, umarım yardımcı olur.

DVD'yi ayarladım ama SCPH-90004 modelinde olduğu için fmcb olmuyor, bu arada ben USB'ye oyun atmak istiyorum CD DVD ile uğraşmak istemiyorum.

Sanırım modlu çip korsan oyun açıyor.
Elinizde ya FMCB kartı ya da CD ye disk imajı yazılmış FMCB olması lazım.

Bütün bunların dışında PS2 çipi değiştirildi ise sadece cd ile kopya oyun oynayabilirsiniz.

DVD'yi ayarladım ama SCPH-90004 modelinde olduğu için fmcb olmuyor, bu arada ben USB'ye oyun atmak istiyorum CD DVD ile uğraşmak istemiyorum.

Yazdırdığınız imaj sorunsuz olsa da hazırladığınız DVD yi çalıştırması için çipinizin modlu olması lazım.

Ben zamanında FMCB yüklerken farklı bir yöntem kullanmıştım. Şimdi bir videoya denk geldim MC save dosyası üzerinden FMCB ye giriyor.

Bir bakıp deneyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzeltme: Önceki mesajınızı şimdi gördüm. MC olmadan FMCB kullanılamaz.

Mcboot kartı bende yok başka bir yolu var mıydı?
Eğer bir hafıza kartın yoksa, ulaunchelf yazdırabileceğin bir cd yoksa yapabileceğin hiçbir şey yok. Zamanında tüm yabancı forumlarda buna dair konu açtım ve araştırdım. Çiple kırılabiliyor ve USB'den açılabiliyor ama çip özel bir çip. Onu takmak fln aşırı zahmetli.

90004 serisinde FMCB oluyor. Özel patch yayımlanmıştı bir ara. FMCB'nin kurumlum dosyalarındaki boot.elf dosyasıyla değiştirince sorunsuz çalışıyordu. Uğraşmak istemiyorsan funtuna kur. Ayrıca hafıza kartın yoksa bir ulaunchelf cd'si oluşturup her seferinde cd'den OPL çalıştırabilirsin. Bunun için cd okuyucunun çalışması gerekir. Ayrıca 9000 serisi cihazlarda freedvdboot çalışmıyor bunun için cihazın çipli olması gerekir. Yerinde olsam çinden 150 liraya bir hafıza kartı alır evde funtuna yüklerdim.

Eğer bir hafıza kartın yoksa, ulaunchelf yazdırabileceğin bir CD yoksa yapabileceğin hiçbir şey yok. Zamanında tüm yabancı forumlarda buna dair konu açtım ve araştırdım. Çiple kırılabiliyor ve USB'den açılabiliyor ama çip özel bir çip. Onu takmak falan aşırı zahmetli.

90004 serisinde fmcb oluyor. Özel patch yayımlanmıştı bir ara. Fmcb'nin kurumlum dosyalarındaki boot. Elf dosyasıyla değiştirince sorunsuz çalışıyordu. Uğraşmak istemiyorsan funtuna kur. Ayrıca hafıza kartın yoksa bir ulaunchelf CD'si oluşturup her seferinde CD'den opl çalıştırabilirsin. Bunun için CD okuyucunun çalışması gerekir. Ayrıca 9000 serisi cihazlarda freedvdboot çalışmıyor bunun için cihazın çipli olması gerekir. Yerinde olsam Çin'den 150 liraya bir hafıza kartı alır evde funtuna yüklerdim.

Patchin linkini atar mısın?

Yazdırdığınız imaj sorunsuz olsa da hazırladığınız DVD'yi çalıştırması için çipinizin modlu olması lazım.

Ben zamanında fmcb yüklerken farklı bir yöntem kullanmıştım. Şimdi bir videoya denk geldim MC save dosyası üzerinden fmcb ye giriyor.

Bir bakıp deneyin isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düzeltme: Önceki mesajınızı şimdi gördüm. MC olmadan fmcb kullanılamaz.

Video çok yararlı izleyin video sayesinde yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı