RTX 4060 Ti Ryzen 5 7500F sistemde takılma oluyor

SakalsızMessi10

Hectopat
Merhaba, sistemimde takılmalar oluyor. Özellikle Valorant'ta 1 kişiyi vurunca takılıyor. CS:GO'da ise takılma yok ama Hz düşüklüğü gibi bir şey var; ekran akıcı dönmüyor. Sistemde ısınma da olmuyor, Valorant'ta 55 derecelerde oluyor.

Sistem özellikleri:
RTX 4060 Ti 16 GB.
ASUS B650M-R
Ryzen 5 7500F.
Zalman Alpha 2 a24.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemimde takılmalar oluyor. Özellikle Valorant'ta 1 kişiyi vurunca takılıyor. CS:GO'da ise takılma yok ama Hz düşüklüğü gibi bir şey var; ekran akıcı dönmüyor. Sistemde ısınma da olmuyor, Valorant'ta 55 derecelerde oluyor.

Sistem özellikleri:
RTX 4060 Ti 16 GB.
ASUS B650M-R
Ryzen 5 7500F.
Zalman Alpha 2 a24.
PSU ne hocam?

NVIDIA Instant Replay kapatıp öyle dene bi. CS de ise monitörün Hz değerini kontrol et, bazen sürücü güncelleyince kendini 60Hz'e sıfırlıyor, yüksek Hz seçili değildir büyük ihtimal.

4060 8 GB 7500 F var bende Windows 11'den 10 döndüm anakart işlemci ve ekran kartının sürücülerini güncelledim düzeldi ama benim sorunum PUBG Steam da oluyordu düzeldi.

Kaç GB RAM'iniz var, EXPO açık mı?

32 GB.

Hangisi hocam Hz mi?

Yok hocam NVIDIA.

4060 8 GB 7500 F var bende Windows 11'den 10 döndüm anakart işlemci ve ekran kartının sürücülerini güncelledim düzeldi ama benim sorunum PUBG Steam da oluyordu düzeldi.

Hocam Windows'tan kaynaklandığını sanmıyorum birkaç hafta önce böyle bir problem yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı