Çözüldü DVI to DVI

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serhat000

Centipat
Selamlar DVI to DVI alacağım ama galiba DVI'ler ses almıyormus yanı hopörler takıp PC'ye ses gelmezmi.

Ekran kartı: RX 580.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar DVI to DVI alacağım ama galiba DVI'ler ses almıyormus yanı hopörler takıp PC'ye ses gelmezmi.

Ne dediğinizi pek anlamadım. DVI dan ses alamazsınız. PC nizin kasa ön veya arka ses çıkışlarını kullanabilirsin.

Ne dediğinizi pek anlamadım. DVI dan ses alamazsınız. PC nizin kasa ön veya arka ses çıkışlarını kullanabilirsin.

Çözüm
DVI kablo ses taşımaz, yani monitör üzerinde bir hoparlör olsa dahi yalnızca DVI ile ses iletemezsiniz. Eğer monitörde hoparlör varsa ve AUX desteği sunuyorsa AUX da bağlayarak monitörden ses alabilirsiniz. Bunun dışında, normal ses çıkışları kullanılabilir; DVI ile bir alakası yok.
ekran kartım dvı ve hdmı desteklıyor ama mönitorum dvi ve vga destekliyor bende dvı to dvi almayı düsündüm ikisinde ekran kartına ve monıtore baglıcam kasanın arkasına höporler taksam herhangi bir sorun olurmu ses konusunda?

ekran kartım dvı ve hdmı desteklıyor ama mönitorum dvi ve vga destekliyor bende dvı to dvi almayı düsündüm ikisinde ekran kartına ve monıtore baglıcam kasanın arkasına höporler taksam herhangi bir sorun olurmu ses konusunda?
Hayır doğru yerlere takarsan hiç bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı