Dwm.exe, GrooveMonitor.exe, AsusTPCenter.exe CPU Kullanımı

Bitdefender motoru tespit etmiş, Sality çok illet bir virüstür. Söylediğiniz gibi antivirüs kurdurmaz, hatta antivirüs sitelerini bile açtırmıyordu. Emsisoft tamamen temizlemede yetersiz kalabilir. Zamanında beni'de çok uğraştırmıştı. Kaspersky Rescue Disk ile temizleyebilirsiniz. Sosyal'de rehberi vardı. Ama bütün diskleri her şeyi bağlayın öyle taratın. Çünkü .exe'lere hep bulaşmış. Onlar kullanılamaz hale gelebilir. Tavsiyem format atmanız ve ardından direk sağlam bir güvenlik yazılımı kurup, bütün diskleri vs. taratmanız. Yinede @Murat5038 hocama danışınız.

Ekleme yapma gereği duyuyorum. Sality temizleme araçları var çeşitli güvenlik firmalarının. Onları da kullanmanız iyi olabilir. Bu virüsün kendini MBR'ye kaydettiği bazı yerlerde geçiyor. Ama doğruluğu tartışılır. @Murat5038'in konuya bakması gerekiyor.

Emsisoft temizlemede tamamen yetersiz kalabilir.
Zaten ön temizlik için yüklettim. Sality çıktı işin içinden. Eski bir virüstü oysa bu.

Son düzenleme:
Ekleme yapma gereği duyuyorum. Sality temizleme araçları var çeşitli güvenlik firmalarının. Onları da kullanmanız iyi olabilir. Bu virüsün kendini MBR'ye kaydettiği bazı yerlerde geçiyor. Ama ne kadar doğru tartışılır. @Murat5038'in konuya bakması gerekiyor.
Haklısın onu tamamen unutmuşum. @LazarusRefleks Altta verdiğim Kaspersky'nin adresinden "SalityKiller" aracını indirip deneyebilirsiniz.
Utilities
Zaten ön temizlik için yüklettim. Sality çıktı işin içinden. Eski bir virüstü oysa bu.
Aynen dediğiniz iyi olmuş. Büyük ihtimal hiç bir güvenlik önlemi yoktu. O yüzden bulaştı. Önlemi baştan almayınca insan böyle uğraşıyor :).

Son düzenleme:
Şimdilik çıkış noktam olan sürekli bir şeylerin Cpu kullanımı sorunum geçti Emsisofttan sonra ama dediklerinizi de yapacağım. Son süreçte yüklemeye çalışmadığım antivirüs kalmadı bir sürü biseyler tarattım falan baya da bıktım açıkçası @Murat5038 de bi konuya baksın genel bi yorum yapsın en son onun dediklerini yaparım sonra da ne oluyorsa olsun artik ama hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için çünkü çok uğraştırdı bu beni :)

Evet kardeşim Norton Kaspersky vs. hala yükleyemiyorum ilk mesajdaki uyarıları veriyor kurtarılamaz bir hata oluştu diyor Norton. Ama Norton bi kez sorunla ilgili Dvd writer la ilgili bir şeyler yazdı ( takılı değil gibi bir şeydi tam hatırlayamadım ) ondan olabilir mi bilemiyorum. Açıkçası illa yükleyeceğim diye uğraşmaktan da vazgeçtim gibi çok vaktimi yedi sınavlar yaklaşıyor çünkü :) Bir de geçenlerde Rkill indirmiş taratmıştım olmamıştı tekrar bi deneyeyim bi de tekrar Emsisoftla tarayayım yine bulacak mi sality i bakalim haber ederim yine ben (y)

Evet ben onu Malwarebytes kullanmadan hemen önce yapmıştım. Bu trojan.malpack.gen i silemeyince önce Rkill sonra Malwarebytes yapmıştım ama yine de işe yaramamıştı. Şimdi de önce Rkill sonra Emsisoft yapayım bari :LOL: Bu arada trojan.malpack.gen diye bulduğunu başka bir program sildi ( Combofix olabilir ) onu belirteyim.

RKill kullanın ve antivirüs yüklemeye çalışın. Avast, Avira, Bitdefender, Comodo, ESET, Kaspersky, Norton, Dr. Web, Panda şu anda aklıma gelen antivirüsler.

ComboFix en son seçenektir bana göre. Bazı sistemlerde zarar verme gibi bir durum oluşturabiliyor.

Tamam öyle yapayım. Ne bileyim hocam o durumda önüme ne geldiyse kullandım.Spybot diye bir şey kullandım, Combofix kullandım, 3-4 şey daha kullandım baya araştırdım yazılanların çoğunu yapmaya çalıştım. En son benzer sorunlarda Murat bey, siz ve Burak Alkan dı galiba yorumlarınızı görüp bir de buraya sorayim dedim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı